titloi

14/9/12

Αναπτυξιακό πρόγραμμα με στόχο την διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη


Σε νέα βάση μπαίνει πλέον το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, με στόχο τη διασφάλιση της προοπτικής διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης του αθλήματος, η ΕΚΑΣΚ δίνει απόλυτη προτεραιότητα στον τομέα των υποδομών. 

Με τους καταξιωμένους προπονητές Δημητρουλάκη Φρόσω, Θεοδωράκη Λευτέρη, Καρκανάκη Στέλιο, Σηφομιχελάκη Μανόλη, Γκιουλέα Γιάννη,  Χριστοδούλου Αλέξη, Πλευράκη Κώστα,  Πινακουλάκη Αντώνη και συντονιστή το Γιώργο Μακράκη, δημιουργεί μια ισχυρή προπονητική ομάδα, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη τεχνική  κατάρτιση και την αγωνιστική διαμόρφωση των μικρών αθλητών και αθλητριών.

Οι πρώτοι στόχοι της προσπάθειας αυτής θα είναι η ενημέρωση και η συζήτηση με του προπονητές των σωματείων όλης της Κρήτης, η χαρτογράφηση των αθλητών και αθλητριών και η σύσταση των κλιμακίων και των μεικτών ομάδων Κρήτης. 

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ημερίδες, που στόχο θα έχουν να βοηθήσουν στην εξέλιξη του μπάσκετ στη Κρήτη, διαμορφώνοντας καλούς παίχτες, αλλά ακόμα καλυτέρους χαρακτήρες.