titloi

28/6/13

Ανακοινώθηκε η 15άδα της Εθνικής Κορασίδων για το Ευρωμπάσκετ!- Τζουγκράκη και Καρλάφτη

Μια μέρα αφότου βγήκε στη δημοσιότητα από το wbasket η λίστα που κατατέθηκε στη Fiba Europe για το Ευρωπαϊκό Κορασίδων, η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις παίκτριες που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις της μικρής Εθνικής μας στην Καβάλα από την Δευτέρα και μετά. Να σημειωθεί ότι σε σχέση με την αρχική λίστα υπάρχουν ακόμα οι Τσουκαλά, Βιντσιλαίου και Δημητριάδου που θα πρέπει να δηλωθούν και αυτές στη Fiba Europe για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Οι παρακάτω αθλήτριες καλούνται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων :
Κολλάτου, Θεοδώρου, Στεφάνου (Γ.Σ. Ίκαρος), Κυλαζίδου (Άρης Θ.), Φασούλα (Πρωτέας Βούλας), Μαντά (Κρόνος), Βασιλοπούλου (Προμηθέας Χ.), Κατσιμάρδου (ΠΑΟ), Ντάνου (Αμύντας), Τσουκαλά (Άμιλλα Τριπ.), Τσουγκράκη (Χανιά), Καρλάφτη (Ηρόδοτος), Γεροστεργίου (Ηρακλής Θ.), Δημητριάδου (Λασσάνη), Βιντσιλαίου (Γαλάτσι).
Η πρώτη συγκέντρωση (για τις αθλήτριες από  το Νότο) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1/7/2013 στις 9.30 πμ στο ΟΑΚΑ. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Καβάλα όπου θα κάνει την προετοιμασία της.