titloi

19/8/13

Α1 Πρωτέας Βόυλας - Δάγλας:"Ξεκινάμε με όνειρα και διάθεση..."

Ξεκίνησε η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας.
Το παρόν έδωσαν όλες οι παίκτριες της ομάδας πλην των διεθνών με Κορασίδες και Νεάνιδες, καθώς και της Σανίκα Φρίμαν που αναμένεται στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Δάγλας δήλωσε για την έναρξη της προετοιμασίας, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους της ομάδας για την εφετινή σεζόν: «Όπως κάθε προετοιμασία, έτσι και η φετινή, ξεκινάμε με όνειρα, με διάθεση για πάρα πολύ δουλειά, ώστε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατό καλύτερα αυτή την περίοδο. Να καταφέρουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται , καθώς είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Το πιο σημαντικό για μας ήταν να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδος, κάτι που έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και παράλληλα να τον ενισχύσουμε σε θέσεις που είχαμε πρόβλημα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την διοίκηση που ανταποκρίθηκε πλήρως στις επιλογές του προπονητή και τον σχεδιασμό της ομάδος.
Στόχος μας την εφετινή χρονιά να είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, όπως και το να βρεθούμε στο F4 του Κυπέλλου. Οι στόχοι βέβαια είναι κάτι που θα επιτευχθεί στο μέλλον, ενώ αυτό που προέχει τώρα είναι δουλειά και συγκέντρωση, ώστε να κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία, δίχως τραυματισμούς ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε τις βάσεις για την εφετινή χρονιά. Επίσης μεγάλος στόχος μας φέτος είναι να παίξουμε πολύ καλύτερο μπάσκετ από πέρυσι και βέβαια όπως είναι η λογική του συλλόγου, να προωθήσουμε κάποια νέα παιδιά από τις υποδομές μας, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για τα επόμενα χρόνια για την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και νομίζω ότι και φέτος ο Πρωτέας θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε βάλει όλοι στην ομάδα μας».
Η Ειρήνη Στυλιαρά δήλωσε: «Κάθε αρχή δύσκολη, αλλά και αισιόδοξη. Πολύ δουλειά ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε όπως και πέρυσι τους στόχους που θα θέσουμε και την καινούρια χρονιά».
Τέλος η Αγγελική Νικολοπούλου ανέφερε: «Ξεκινάμε δυνατά, με πολύ δουλειά και υπομονή να πετύχουμε ότι καλύτερο και την εφετινή σεζόν».