titloi

11/8/13

Μαγκλάρα: «Στόχος του Παναθηναϊκού η κορυφή»

Ο στόχος για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι, πάντοτε, η κορυφή σύμφωνα με την Αριστέα Μαγκλάρα.
Η 30 χρονη γκαρντ, με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, παραδέχθηκε πως το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνει σε αυτήν και δεσμεύθηκε πως θα κάνουν τα πάντα για να ανταποδώσουν στον κόσμο τη στήριξή του, προσφέροντάς του νέους τίτλους. Μίλησε, επίσης, για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Παναθηναϊκό, τη νέα διοίκηση και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Αναλυτικά τα όσα είπε…
-Πώς αισθάνεσαι που θα αποτελείς κομμάτι αυτής της ομάδας για ακόμα ένα χρόνο;
«Είμαι ευτυχισμένη που για ακόμα ένα χρόνο θα είμαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η περασμένη χρονιά ήταν επιτυχημένη και ευελπιστώ η νέα σεζόν να είναι το ίδιο και ακόμα καλύτερη ως αναφορά τους τίτλους και το κλίμα μέσα στην ομάδα. Είμαστε και νιώθουμε σαν οικογένεια και με τη βοήθεια και του κόσμου μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».
-Ποιοι είναι οι προσωπικοί και ομαδικοί στόχοι που έχεις θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο;
«Προσωπικά θέλω να συνεχίσω όπως τα τελευταία δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Να κάνουμε ανάλογη πορεία και να βοηθήσω σε αυτό όπως πρέπει. Πρώτα από όλα θα πρέπει εγώ και όλη η ομάδα να είμαστε υγιείς. Όσον αφορά στους ομαδικούς μας στόχους το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις εκεί κι αυτό πρέπει να κοιτάμε. Αν μπορέσουμε να κατακτήσουμε κάτι παραπάνω με δουλειά και αφοσίωση θα είναι ό,τι καλύτερο, γιατί η κορυφή είναι ο στόχος για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».
-Η χρονιά που μας πέρασε έκλεισε με μία μεγάλη επιτυχία. Ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας;
«Το κλειδί ήταν όλο το σύνολο. Έδεσαν οι μικρές με τις μεγάλες, το προπονητικό τιμ και ο κόσμος. Αυτό ξεκίνησε από τον πρόεδρο μέχρι την πιο μικρή παίκτρια. Δουλέψαμε πολύ και είχαμε στόχους τους οποίους θέσαμε και έπρεπε να τους κυνηγήσουμε. Γενικά, το καλό κλίμα και η θέληση έφεραν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Φέτος είναι μια νέα χρονιά με νέους στόχους και θα πρέπει να δουλέψουμε εξίσου σκληρά και σαν ένα σύνολο για να τους πετύχουμε».
-Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει αλλάξει σελίδα. Εσύ σαν αθλήτρια πώς βλέπεις αυτήν την αλλαγή;
«Ελπίζω η νέα διοίκηση να συνεχίσει το έργο της παλιάς, γιατί είχαμε καλή συνεργασία. Τα παιδιά έχουν θέληση και αγαπούν τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως θα τα πάνε καλύτερα. Δουλεύουν πάνω στην παναθηναϊκή ιδέα κι αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά όλοι μαζί σαν οικογένεια θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας».
-Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στο πλευρό σας. Τι έχεις να τους πεις για τη νέα σεζόν που ξεκινάει;
«Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μας στηρίζουν και στα καλά και στα άσχημα κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και φέτος. Χρειαζόμαστε την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν την περασμένη σεζόν. Δεν είναι απλώς μια κερκίδα, αλλά ο έκτος μας παίκτης. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να τους ανταποδώσουμε αυτά που μας προσφέρουν με τίτλους».

Πηγή : http://www.onsports.gr/