titloi

23/8/13

ΠΑΟΚ: Σε καταστολή η Τσακιρίδου - Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Τροχαίο ατύχημα είχε η 23χρονη παίκτρια του ΠΑΟΚ, Νίκη Τσακιρίδου, η οποία νοσηλεύεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση της νεαρής αθλήτριας που παίζει στον «Δικέφαλο του Βορρά» ως δανεική από τον Παναθηναϊκό είναι σοβαρή, αλλά φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς έχει επαφή με το περιβάλλον.
Το ατύχημα της Τσακιρίδου συνέβη τη Δευτέρα (20/8), στη Λήμνο, όπου έκανε διακοπές, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και οδηγούσε φίλη της, συγκρούστηκε με άλλο όχημα. Στο πλευρό της βρίσκονται οι γονείς της, όπως και ο ΠΑΟΚ, μέσω του εφόρου του γυναικείου τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη.

Ανακοίνωση για να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην παίκτρια του τμήματος του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου, εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος κ. Θανάσης Κατσαρής, τα μέλη του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και όλα τα μέλη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, εύχονται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια Νίκη Τσακιρίδου που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα. Οι ευχές όλων μας είναι μαζί με την Νίκη Τσακιρίδου, η οποία στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού συμφώνησε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η περιπέτειά της και την περιμένουμε σύντομα κοντά μας, πιο δυνατή από ποτέ»