titloi

15/9/13

Α1 Παναθηναϊκός : Λατρεία από τη Θ.13 στην Άρτα και προεδρικό μήνυμα!

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν οι περίπου 200 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμο της Θ.13 στην Άρτα στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού. 

Το ραντεβού αλλά και η «πράσινη» στάση στην Άρτα ήταν προγραμματισμένα από καιρό και έγινε στα πλαίσια προώθησης όλων των ενεργειών οικονομικής ενίσχυσης και στήριξης του Συλλόγου από τη νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. 

«Το γήπεδο της Λεωφόρου μας ανήκει»

Για το λόγο αυτό και ο πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς ακολούθησε τις Πρωταθλήτριες στην πρώτη τους εξόρμηση εκτός έδρας. Ο κ. Μιχαλαριάς είχε συνομιλία με τους φίλους του Τριφυλλιού για όλα σημαντικά θέματα που άπτονται του Παναθηναϊκού ενώ η συζήτηση «άναψε» με αφορμή το γηπεδικό και τον Πρόεδρο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: «Ο Ερασιτέχνης είμαστε εμείς και το γήπεδο της Λεωφόρου μας ανήκει και θα κάνουμε τα πάντα για το γήπεδο». Επιπλέον, έγινε εκτενής ενημέρωση για όλες τις προωθητικές ενέργειες, μοιράστηκαν φυλλάδια με τα sms αλλά και αιτήσεις μελών για εγγραφή στον Ερασιτέχνη κ.α

Παράλληλα, στην περίπου μιάμιση ώρα όπου παρέμεινε η αποστολή στην Άρτα οι φίλοι του Τριφυλλιού δεν σταμάτησαν να τις αποθεώνουν να βγάζουν φωτογραφίες και να συνομιλούν μαζί τους. Τα συνθήματα δεν είχαν τελειωμό ενώ στο τέλος στην κυριολεξία δεν τις άφηναν να αποχωρήσουν! 

Στις 3μ.μ το πρώτο φιλικό κόντρα στη Νίκη Λευκάδας

Οι «πράσινες» ανταπέδωσαν με χειροκρότημα την υποδοχή, έμοιαζαν να… απολαμβάνουν το «ζέσταμα» πριν από το αυριανό αγωνιστικό μενού της Λευκάδας,  όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική Νίκη στις 3μ.μ.



Δείτε  το βίντεο με την υποδοχή από τον Panathinaikos ACtv: