titloi

22/9/13

Α1 ΠΑΟΚ : Τελίδου στον PAOK24 : «Σε πιάνει δέος στο Παλατάκι …»

 Η Δήμητρα Τελίδου, από τις ηχηρές μεταγραφές της γυναικείας ομάδας  του ΠΑΟΚ, μίλησε στο PAOK24 για τις εντυπώσεις από την πρώτη εβδομάδα της στο σύλλογο, το ρόλο που θα έχει στην ομάδα και τους στόχους που μπαίνουν.
 «Είμαι μία εβδομάδα στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ακόμη και  στην ιδέα ότι μπαίνεις σε αυτό το γήπεδο, όπου έχουν αγωνιστεί τόσοι και τόσοι παίκτες της δικιάς μου γενιάς, πρότυπα και είδωλα για εμάς, σε πιάνει δέος. Τα πράγματα είναι αρκετά καλά και σιγά σιγά η ομάδα προσπαθεί να δέσει, με την προσθήκη των Ντεσρός και Έιβερι. Από εδώ και πέρα είμαστε έτοιμες να δουλέψουμε καλύτερα, πλήρεις και υγιείς  για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», τόνισε αρχικά η 33χρονη γκαρντ.
Σε ερώτηση αν θα έχει το ρόλο του… πολυβόλου, όπως είχε στον Ιπποκράτη της Κω (μ.ο. 18,1 πόντοι πέρσι), η Τελίδου απάντησε ότι «αυτό είναι ένα θέμα αγωνιστικό. Ο προπονητής θα κρίνει πώς θα εκμεταλλεύεται την κάθε παίκτρια. Εγώ ήρθα να βοηθήσω την ομάδα, σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Και ο προπονητής είναι νέος, και κάποιες αθλήτριες είναι νέες. Υπάρχουν βέβαια κάποια κορίτσια από τον περσινό κορμό. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου, με το πάθος και τη δύναμή μου, στη νέα αυτή προσπάθεια».

Για τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας η έμπειρη αθλήτρια σημείωσε ότι «για μένα που παρακολουθούσα από μακριά, η ομάδα έκανε πέρσι μία πάρα πολύ καλή χρονιά, σχεδόν άγγιξε το τέλειο για τα δεδομένα που υπήρχαν. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η οικονομική συγκυρία τα κάνει πολύ δύσκολα. Εμείς θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχερές που έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε μπάσκετ σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Οι στόχοι προκύπτουν μέσα από κάθε παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να βάζουμε τον πήχη. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο ματς στο Κύπελλο κόντρα στον Πρωτέα Βούλας και κάνουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με το Ελληνικό. Θα δούμε στην πορεία τι μπορούμε να κάνουμε».