titloi

12/9/13

Α1 Ιπποκράτη : Πόπη Δανελλάκη «Τιμή για μένα που βρίσκομαι στον Ιπποκράτη»

Για την προετοιμασία του Ιπποκράτη Κω αλλά και την παρουσία της στον πάγκο της ομάδας, μίλησε η συνεργάτιδα του Μιχάλη Καπλανίδη και του Γιάννη Παπούλη στο κωακό σωματείο, Πόπη Δανελλάκη.
«Η αλήθεια είναι ότι η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Όλα τα κορίτσια δουλεύουν σκληρά και το κλίμα είναι άριστο. Θεωρώ ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά και οι νέες αθλήτριες έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας. Πλέον, βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει της νέας χρονιάς. Θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνατότητες της ομάδας στο πολύ δυνατό τουρνουά, που θα διοργανώσουμε από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στην Κω με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Ελληνικού και μίας ακόμη ομάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολύ μεγάλη προσπάθεια κάνουν και τα κορίτσια από την Κω, τα οποία πλέον έχουν μεταπηδήσει από τον ερασιτεχνικό στον επαγγελματικό αθλητισμό και προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο», υποστήριξε αρχικά η Πόπη Δανελλάκη, η οποία αναφέρθηκε και στην παρουσία της στον πάγκο συλλόγου, που θα παίζει στην Α1 Κατηγορία.
«Αν μη τι άλλο, είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι στον Ιπποκράτη. Είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου προκειμένου να δω τον Ιπποκράτη να πετυχαίνει τους στόχους του.