titloi

25/9/13

Α1 Ιπποκράτης : Συνεχίζονται τα φιλικά για τα κορίτσια του Καπλανίδη (φωτογραφίες)

Παρουσιάζοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Αίολο Κεφάλου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη επικράτησε με 63-62 της ομάδας του Κώστα Πολίτη στο φιλικό που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.
Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη έδειξε και πάλι χαρακτήρα σε όσα σημεία του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στα αρνητικά ήταν αυτά τα μικρά νεκρά διαστήματα που υπάρχουν στο παιχνίδι της ομάδας συνήθως απ' τα μισά του δεύτερου δεκαλέπτου μέχρι τα μισά του τρίτου.


Ο Ιπποκράτης έχοντας σε καλή ημέρα την Ρασίντ που βοήθησε τόσο στον τομέα των ριμπάουντ όσο και στο στον επιθετικό τομέα , είτε σκοράροντας είτε πασάροντας (ιδιαίτερα όταν αγωνίστηκε στην θέση 4 με 5αρι την Ισκιόγλου) κατάφερνε να μένει κοντά στο σκορ (40-40 στο τρίτο δεκάλεπτο) και τελικά να επικρατήσει στο τέλος με ένα πόντο.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Κεφάλου είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά ήταν αρκετά άστοχη στις ελεύθερες βολές ενώ τα κορίτσια του Μιχάλη Καπλανίδη παίρνοντας πόντους από Ισκιόγλου, Ρασίντ και Κεχαγιά (ευστόχησε μάλιστα στην μια απ' τις δύο βολές σε νεκρό χρόνο) ήταν αυτές που πήραν το ματς φτάνοντας έτσι τις πέντε νίκες σε πέντε φιλικά παιχνίδια. 
Σε ότι αφορά τον Αιόλο όπως ήταν αναμενόμενο δεν αγωνίστηκε στο 100% των δυνατοτήτων του (άλλωστε μιλάμε για παιχνίδι αντρών-γυναικών) αλλά έδειξε ότι και φέτος θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τις περισσότερες ομάδες του ομίλου νήσων.

Φωτογραφίες