titloi

18/9/13

Α1 Παναθηναϊκός : Άννα Καβάσιλα : «Πρωτάθλημα και Κύπελλο!»

Με «όπλο» τη σκληρή δουλειά ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα, διεκδικώντας το νταμπλ, σύμφωνα με την Άννα Καβάσιλα!
Η 22χρονη μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού που ήρθε από την Αμερική όπου αγωνιζόταν με την ομάδα του κολεγίου του Robert Morris, μίλησε στο Prasini.gr για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», τα επικείμενα φιλικά καθώς και για τους στόχους της...
Η ύψους 1,84μ. φόργουορντ, που αγωνίζεται και ως σέντερ αρχικά υπογράμμισε: «Η προετοιμασία μας πάει πολύ καλά. Δουλεύουμε όλες πολύ σκληρά, έχουν ενσωματωθεί πλέον και οι δύο ξένες μας και τώρα η ομάδα είναι πλήρης. Όσον αφορά εμένα είμαι πολύ ευχαριστημένη για την επιλογή μου να έρθω στον Παναθηναϊκό. Το κλίμα είναι εξαιρετικό όπως και οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ».
Εν συνεχεία η νεαρή «πράσινη» πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι η απόκτηση της Γέμελος είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς πρόκειται για μια αθλήτρια που θα βοηθήσει πάρα πολύ. Τα πρώτα φιλικά ξεκίνησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο και ακολουθεί το τουρνουά με τον Κρόνο και το φιλικό της Κυριακής. Αναμένεται να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγουν κάποια συμπεράσματα με βάση τα οποία θα εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και θα δουλέψουμε  για να τις διορθώσουμε, προκειμένου να είμαστε έτοιμες στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Η Άννα Καβάσιλα κατέληξε: «Όλες έχουμε τα κεφάλια μέσα και δουλεύουμε σκληρά για να δεθούμε σαν ομάδα και να παίξουμε καλό μπάσκετ με στόχο φυσικά να παραμείνουμε στην κορυφή και αυτή τη χρονιά, καθώς επίσης να κατακτήσουμε και το Κύπελλο».