titloi

25/9/13

Α1 ΠΑΟΚ : Σταύρος Νανάκος ''Οδηγός μας η περσινή πορεία''


Προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του στο γυναικείο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ θέλει και φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας πέρασαν στα χέρια του Σταύρου Νανάκου και ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη συνεργασία του με τον "δικέφαλο του βορρά", για τους στόχους που υπάρχουν αλλά και για το πρωτάθλημα της Α1 που ακόμα μοιάζει με μισοτελειωμένο παζλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ

"Με την ευκαιρία που μου δίνεται και πριν μιλήσω για οτιδήποτε άλλο, καθώς πάνω απ' όλα είναι η υγεία, θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Νίκη Τσακιρίδου που δίνει την μάχη της το τελευταίο διάστημα. 
Αναφορικά με την συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθυντή μου, κύριο Σπύρο Ανδριόπουλο και τον Γενικό Αρχηγό του ΠΑΟΚ, Βασίλη Αγγελίδη, καθώς αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι η βασική αιτία που βρίσκομαι σήμερα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία. Ο πρόεδρος και το επιτελείο του είναι κοντά μας και ότι τους ζητήσαμε έχουν φροντίσει να μας το προσφέρουν, οπότε πλέον ευελπιστούμε σε μία πολύ καλή χρονιά.
Υπάρχει μόνο ένα αρνητικό ως προς τον σχεδιασμό, καθώς συμφωνήσαμε αργά με την ομάδα (2 Αυγούστου) και οι επιλογές για τον καταρτισμό του ρόστερ ήταν περιορισμένες. Παρ' ολ' αυτά με συστηματική δουλειά και οργάνωση έχουμε φτιάξει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο".

Για την πορεία της προετοιμασίας
"Βαίνει καλώς αν εξαιρέσουμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση μου. Μετά τις αφίξεις των Κάιλα Ντεστρός και Νίκη Έιβερι έχουμε όλο το ρόστερ και μέσω των φιλικών προσπαθούμε να βρούμε τους ρόλους και τη χημεία της ομάδας".

Για τους στόχους που υπάρχουν μετά την περσινή καλή πορεία
"Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε πέρσι την καλύτερη πορεία της ιστορία του στο γυναικείο. Για εμάς είναι οδηγός αυτή η πορεία για να προσπαθήσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι οι συνθήκες κάθε χρονιά είναι εντελώς διαφορετικές οπότε στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε που βρισκόμαστε και πόσο πετυχημένη ήταν η χρονιά. Σίγουρα πάντα οδηγός μας είναι η περσινή πορεία αλλά χωρίς αυτό να μας φορτώνει και να μας πιέζει".

Για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών
"Είναι νωρίς για συμπεράσματα κανείς ακόμα δεν μπορεί να βάλει σε καμία ομάδα τον τίτλο του φαβορί ή να πει με σιγουριά ότι αυτή η ομάδα θα παίξει στα πλέι άουτ. Αυτός που θα έχει υγεία σε όλους τους τομείς και διάρκεια θα έχει τελικά και την καλύτερη πορεία".