titloi

9/9/13

Α1 Αθηναϊκός : Παρουσία προέδρου και χορηγών


Η προπόνηση  του Σαββάτου ήταν ξεχωριστή για τα κορίτσια του Αθηναϊκού, αφού "παρών" δήλωσαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Γιέσπερ Ουίκστρομ, όσο και οι βασικοί χορηγοί, Γιάννης και Σωτήρης Ντάνος.
Οι δύο Έλληνες της Σουηδίας ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους στην πατρίδα, ερχόμενοι στην Αθήνα και περνώντας από το κλειστό της Εργάνης, ενώ ο πρόεδρος του Αθηναϊκού ήρθε ΜΟΝΟ για να επισκεφθεί την ομάδα και φυσικά θα έχει τον χρόνο να χαράξει μαζί με τους αδερφούς Ντάνους και τα εν Ελλάδι μέλη της διοικούσας επιτροπής την πολιτική του συλλόγου.
"Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και τη στήριξή σας. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, είμαστε όλες αποφασισμένες να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να φτάσουμε τον Αθηναϊκό εκεί που του αξίζει" είπε εκ μέρους των παικτριών η αρχηγός Θάλεια Κασσάπογλου.
"Ξέρετε γιατί είσαστε εδώ; Επειδή είσαστε οι καλύτερες. Θέλουμε να σας βλέπουμε να δουλεύετε σκληρά, όπως κάνετε τώρα. Κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε και να αφήσετε μακριά ό,τι σας ενοχλεί" είπε ο Γιέσπερ Ουίκστρομ στις παίκτριες, ενώ είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον τεχνικό του ΑθηναϊκούΔημήτρη Αποσκίτη.
Τόσο ο Γιέσπερ Ουίκστρομ, όσο και οι αδερφοί Ντάνοι, γνώρισαν μία - μία ξεχωριστά τις παίκτριες, ενώ παρακολούθησαν όλη την προπόνηση, δηλώνοντας εντυπωσιασμένοι από την ένταση. "Ήταν προπόνηση υψηλού επιπέδου. Το προπονητικό τιμ δουλεύει σε πολύ καλά στάνταρ" είπε ο Γιάννης Ντάνος, για να συμπληρώσει οΣωτήρης Ντάνος:
"Τα κορίτσια έδειξαν φοβερή διάθεση. Όσο θα προπονούνται σκληρά, τόσο θα έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες, καθώς μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας".