titloi

14/9/13

Α1 Ίκαρος Καλλιθέας : Λειβάδης: «Πρώτα η σωτηρία»


Ο προπονητής της ομάδας του Ίκαρου Καλλιθέας, Γιώργος Λειβάδης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας  στο κλειστό του Έσπερου για την νέα αγωνιστική σεζόν και το πώς κυλά η προετοιμασία για την ομάδα της Καλλιθέας.
Αναλυτικά μίλησε :
Για την προετοιμασία:
«Η προετοιμασία ξεκίνησε με διάφορους τραυματισμούς, ακόμη δεν έχει έρθει η ξένη μας, η Αθανασίου έχει κάποια προβλήματα, η Κυριακοπούλου το ίδιο, η Πασχοπούλου το ίδιο , τραυματίες, έχουμε πάρα πολλά και μικρά κορίτσια, κάνουμε μαζί προπονήσεις Νεάνιδες – Γυναίκες. Νομίζω όταν θα ενσωματωθούν  και οι άλλες τέσσερις κοπέλες θα είμαστε πιο οργανωμένοι και θα έχουμε μια ποιότητα καλύτερη, αλλά νομίζω πάμε μέχρι στιγμής καλά».
Για τους στόχους του Ίκαρου:
«Έτσι όπως έχω δει όλες τις ομάδες θα είναι 4-5 ομάδες που θα προσπαθήσουν να σωθούν, ελπίζω να μη είμαστε μέσα σε αυτές. Όπως είναι η ομάδα μας έχουμε πέντε μεγάλες και όλες οι άλλες είναι μικρές σε ηλικία, οπότε πρώτος μας στόχος είναι η σωτηρία και από εκεί και πέρα βλέπουμε».
Για τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα :
«Την  ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστούμε στο τουρνουά του Κρόνου και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε τα Μπιζάνεια εδώ και θα κάνουμε πέντε φιλικά και μετά έρχεται το κύπελλο. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».