titloi

25/9/13

Α2 Βορρά ΑΟ Σερρών: Νίκος Κηρύκος “Ήττα ούτε στα φιλικά”

Διανύοντας την 8η σεζόν του στην ομάδα ο κόουτς Νίκος Κηρύκος ετοιμάζεται για μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά. Ο ΑΟ Σερρών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν επικράτησε για το θεσμό του Κυπέλλου της Ολυμπιάδας Λάρισας δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Α2 γυναικών Βορρά. Ο νεαρός τεχνικός της ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για τη νίκη (49-48) επί της Ολυμπιάδας Λάρισας για το Κύπελλο

"Ήταν μία αγχωτική νίκη γιατί ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα καταφέραμε και πήραμε το προβάδισμα. Όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες τώρα. Για εμάς τα παιχνίδια του Κυπέλλου θεωρούνται ως δυνατά φιλικά, καθώς στο Κύπελλο γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε βλέψεις από τη στιγμή που κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουμε ομάδα από την Α1. Αγωνιστικά μου άρεσε η Λάρισα, ενώ κι εμείς βγάλαμε κάποια διαστήματα καλού παιχνιδιού, όμως αμφότερες οι ομάδες έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και νομίζω ότι θα παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικές στο πρωτάθλημα".

Για το παιχνίδι που έρχεται πλέον με τον Ολυμπιακό Βόλου και τους στόχους που υπάρχουν στο θεσμό του Κυπέλλου
"Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι ένα δυνατό φιλικό αλλά ακόμα και στα φιλικά δεν θέλουμε να χάνουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Βόλος θα είναι από τους διεκδικητές της ανόδου, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μετά την ενίσχυση με την απόκτηση της Χαβαλέ έχει δυναμώσει αρκετά.
Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία μας στο Κύπελλο αν παίξουμε με ομάδα Α1, προκειμένου να πάρουμε παραστάσεις, όμως δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές".

Για την πορεία της προετοιμασίας και τους στόχους που υπάρχουν
"Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Εκτός από τις Κούζαλη και Χωλοπούλου όλες οι άλλες αθλήτριες είναι στην προετοιμασία από την πρώτη ημέρα. Έχουμε ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο που είναι η φυσική κατάσταση και πλέον βρισκόμαστε στο στρατηγικό κομμάτι που είναι να δέσει η ομάδα. Σε αυτόν τον τομέα χρειάζεται αρκετή δουλειά γιατί το ρόστερ είναι μία μείξη παλιάς και νέας φουρνιάς.
Αναφορικά με τους στόχους που υπάρχουν αυτός είναι ένας και ξεκάθαρος, η παραμονή στην κατηγορία. Κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά μπορούμε να θέσουμε άλλους στόχους όμως βασικό μας μέλημα είναι η σωτηρία της ομάδας. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες με υγεία πάνω απ' όλα".