titloi

7/9/13

A1 Πρωτέας Βούλας : Ανακοίνωσε Μαγαλιού και Δασκαλοπούλου ο Πρωτέας Βούλας

Ο Πρωτέας Βούλας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του για δεύτερη σεζόν με τις αθλήτριες Τούλα Μαγαλιού και Βάσω Δασκαλοπούλου .


Βάσω Δασκαλοπούλου: «Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω σε αυτή την ομάδα και για δεύτερη χρονιά, μετά το νταμπλ που είχε η ομάδα του Πρωτέα πέρυσι και την μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του κυπέλλου, ο στόχος δεν αλλάζει, αυτή η ομάδα έχει φιλοδοξίες, έχει όνειρα και ο στόχος και φέτος είναι το νταμπλ. Με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο νομίζω θα τα καταφέρουμε γιατί αυτή η ομάδα έχει στηθεί με πολύ γερές βάσεις και με την προσθήκη των δύο νέων παικτριών θα είναι τουλάχιστον στις τέσσερις πρώτες θέσεις».


Τούλα Μαγαλιού: «Είναι μια νέα αρχή για την ομάδα, σίγουρα είναι μεγάλη η επιτυχία που πετύχαμε να ανέβει η ομάδα στην Α1 και να κατακτήσει το κύπελλο, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι εύκολο, ξεκινάμε από την αρχή και εδώ θα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα του Πρωτέα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να αντεπεξέλθουμε στο πρωτάθλημα που θα είναι σίγουρα δύσκολο».


Βάσω Δασκαλοπούλου



Τούλα Μαγαλιού