titloi

19/9/13

Α2 Ολυμπιακός Βόλου : Χαβαλέ: '' Χαρούμενη που συνεχίζω στον Ολυμπιακό''

Η Δήμητρα Χαβαλέ θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα για δεύτερη σεζόν, ενισχύοντας την προσπάθεια της μοναδικής γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Μαγνησίας, που αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες, αυτή του Ολυμπιακού Βόλου.

Η έμπειρη γκαρντ που ενίσχυσε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 τον Ολυμπιακό Βόλου, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα και υπέγραψε το νέο συμφωνητικό συνεργασίας με τις ερυθρόλευκες. Η παραμονή της στην ομάδα θεωρείται αρκετά σημαντική και έρχεται να ενισχύσει την περιφέρεια του συγκροτήματος του Μιχάλη Καπουρνιώτη, αποτελώντας και η ίδια όπως και η Ζέρβα <<πολυτέλεια>> για ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2.

Σε δηλώσεις της στο sport7 δήλωσε χαρούμενη που παρέμεινε στην ομάδα και κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την προσπάθεια : <<Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό Βόλου. Ελπίζω να κάνουμε μια καλή προσπάθεια στο πρωτάθλημα φέτος. Πάνω απ' όλα να έχουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Στόχος είναι να φέρουμε νίκες, να πάρουμε μία καλή θέση και από κει και πέρα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε κοντά μας όλο τον κόσμο του Βόλου να έρχεται να μας βλέπει και να μας στηρίζει. Και εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε σε κάθε αγώνα ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον ευχαριστούμε>>

Για το πόσο διαφορετική είναι η φετινή σεζόν : <<Είναι μια διαφορετική χρονιά για όλες μας. Η Α2 είναι μια διαφορετική κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει βαθμό δυσκολίας. Έχω κάποια χρόνια να παίξω στην Α2. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και τελικά αυτό έγινε. Πιστεύω να έχουμε μια χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς>>.


Πηγή : http://www.sport7.gr/