titloi

21/9/13

Νίκος Τόλιας : “Βγήκαμε δικαιωμένοι”

Συμπληρώνοντας φέτος 30 χρόνια προπονητικής ο Νίκος Τόλιας θα συνεχίσει να ηγείται του γυναικείου τμήματος του Πανιωνίου σε μία μεταβατική περίοδο. Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή παικτριών από τις υποδομές και μέσα από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών θα προσπαθήσει να δώσει τις απαραίτητες παραστάσεις στις φέρελπις αθλήτριες. Ο Νίκος Τόλιας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sekp.gr).




Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την συνεργασία του με τον ιστορικό Πανιώνιο που φέτος θα αγωνίζεται στην Α2 γυναικών
"Η συνεργασία μας με τον Πανιώνιο ξεκίνησε πέρσι όταν το γυναικείο τμήμα εντάχθηκε υπό τη στέγη των υποδομών όπου υπεύθυνος είναι ο Θανάσης Κωνσταντώνης. Συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά σε δύο βασικούς άξονες. Ο πρώτος ήταν να στηρίξουμε τα δικά μας παιδιά και ο δεύτερος η ομάδα να είναι αξιόπιστη στα χρήματα που θα υποσχεθεί στις παίκτριες. Βγήκαμε δικαιωμένοι και στα δύο. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα θα πέσει κατηγορία γιατί το ρόστερ ήταν το πιο νεανικό όλου του πρωταθλήματος οπότε δεν μας ήρθε ξαφνικό όταν έγινε.
Στην ομάδα επαναδραστηριοποιήθηκε ο κύριος Άγγελος Ριζόγλου, ο οποίος ανέλαβε γενικός αρχηγός του τμήματος με συνεργάτες τους κυρίους, Τάκη Κολόνια (έφορος), Σπύρο Πούλο και Γιάννη Στεργίοπουλο. Φέτος για ακόμα μία σεζόν γιατρός της ομάδας θα είναι ο ορθοπεδικός, κύριος Μανώλης Μπριλάκης.
Για εμένα είναι μεγάλη τιμή να δουλεύω σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος και ελπίζω η συνεργασία μας να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια ακόμα".





Για την πορεία της προετοιμασίας
"Η προετοιμασία πηγαίνει αρκετά καλά έχοντας βάλει μέσα όλα τα μικρά παιδιά από τις νεάνιδες και τις κορασίδες που έχουμε στην ομάδα. Από πέρσι κρατήσαμε μόνο την αρχηγό, Τόνια Δανούση, ενώ αποκτήσαμε ακόμα πέντε νεαρές γυναίκες (Μαρία Παναγιωτοπούλου, Πωλίνα Σταμπούρλου, Ιουλία Στεφανίδου, Νικολίνα Ιωαννίδου, Σοφία Γρηγορίου) που μπορεί να είναι σε μικρή ηλικία, όμως μπορούν να στηρίξουν το νεανικό ρόστερ μας.
Από εκεί και πέρα η προετοιμασία κυλά με κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως είναι φυσικό σε αυτή τη περίοδο, ενώ η Παναγιωτοπούλου γνωρίζαμε πως θα απουσιάζει εξαιτίας κάποιον επαγγελματικών υποχρεώσεων".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο"Είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Έχουμε δώσει μέχρι τώρα 3-4 φιλικά παιχνίδια, όμως περιμένω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι όπως φυσικά και όλες οι άλλες ομάδες αυτή τη περίοδο. Φυσικά θα παίξουμε για τη νίκη γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στο Κύπελλο βλέποντας τα ματς ως επίσημα φιλικά πριν την έναρξη του πρωταθλήματος".







Πηγή: http://www.sepk.gr