titloi

7/9/13

Θρήνος στην Ουγγαρία , φοβερό δυστύχημα με δύο νεκρούς

Θρήνος στην Ουγγαρία και ειδικότερα στην πόλη Γκιόρ αφού σε φοβερό αυτοκινητιστικό ατύχημα στον δρόμο Γκιόρ Σοπρόν ανετράπη το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Γιούνι Γκιόρ (αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα) στο Σοπρόν για φιλικό αγώνα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ο μάνατζερ της ομάδας Πέτερ Τάποντι και ο προπονητής Φούζι Άκος και να τραυματιστούν όλες οι αθλήτριες μερικές εξ αυτών αρκετά σοβαρά.

Στο ρόστερ και στο λεωφορείο ήταν και η Άγκνες Ντόμπος αδερφή του Λάζλο Ντόμπος (αγωνίστηκε πέρυσι στον Ίκαρο Καλλιθέας πριν μεταγραφεί στην Σαραγόσα) και Μαγιάρες Άννα Μανσαρέ , Κίνγκα Πένζες , Ντόρα Κοχ , Νοέμι Τσίριακ , Κριστίνα Κόβατς , Εβελίν Τούλλνερ , Άννα Λάκλοθ , Μπάρμπαρα Σέμσεϊ οι Σέρβες Νατάσα Κοβάσεβιτς και Μίλιτσα Ιβάνοβιτς και οι Αμερικάνες Σαμάνθα Μακκέϊ και Ντανιέλα Ντιαμάντ .


Η Σέρβα Νατάσα Κοβάσεβιτς μόλις 19 ετών αρχηγός της Εθνικής νέων γυναικών και αντίπαλος της Εθνικής μας στο πρόσφατο πανευρωπαϊκό στην Σαμσούντα της Τουρκίας τραυματίστηκε σοβαρά . Μάλιστα δυστυχώς το αριστερό πόδι της είχε καταστραφεί σε τέτοιο βαθμό που έπρεπε να ακρωτηριαστεί κάτω από το γόνατο.








ο μάνατζερ Tapodi Péter

ο προπονητής Fuzzy Akos 


Εικόνες από το δυστύχημα 





Νατάσα Κοβάσεβιτς