titloi

17/10/13

Α1 : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜ 66-53 (pics - video) - Σαμαντούρα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα μας»

Η Κυψέλη μετετράπη σε Λεωφόρο από τους οπαδούς του ΠΑΟ και το τριφύλι με μορφή την Ντέλβα πήρε την κάθε άλλο παρά άνετη νίκη με 66-53 επί του εξαιρετικού Κρόνου.
Καλέντζου και Ντέλβα οδηγούσαν και οι φιλοξενούμενες αν και παρακολουθούσαν διακριτικά μέχρι το 26’  (44-30) φάνηκε ότι δύσκολα θα έκαναν την υπέρβαση.
Όμως η ομάδα του Αγ. Δημητρίου που είχε υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Περαντωνάκη ροκάνισε την διαφορά και με ζώνη που έβαλε μπελάδες στον ΠΑΟ  μείωσε 46-44 με τρίποντο με ταμπλό (!) της Εμμανουηλίδου.
Στην  τελευταία περίοδο ο ΠΑΟ με την Δίελα εξαιρετική πήρε διαφορά ασφαλείας και μαζί την τελική διαφορά ενώ εκεί δεν απειλήθηκε . Απουσίασε η Γέμελος αφού το δελτίο της ακόμη δεν έχει εκδοθεί .
Δεν έχει προσκομιστεί στη ΕΟΚ  η ελληνική της ταυτότητα  και μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας  στην Ελληνοαμερικάνα που έχει σίγουρα ελληνικές ρίζες αλλά δεν έχει εγγραφεί ακόμη στα δημοτολόγια  και εκεί κολλά το πράγμα.
Αν πιστοποιηθεί η εγγραφή κάποιου εκ των γονέων της αυτόματα θα μπει εκείνη στην μερίδα του και θα ολοκληρωθούν  όλα αίσια για το τριφύλι . Αν δεν τα καταφέρει ο ΠΑΟ τότε θα αγηωνιστεί φέτος χωρίς την σπουδαία αθλήτρια.
Η Ντέλβα ήταν η κορυφαία ενώ βοήθησαν κατά διαστήματα, Δίελα , Μαγκλάρα και Καλέντζου. Η Σπαθάρου είχε την περισσότερη ενέργεια αλλά πρόσφεραν όλες για να έχει ο Κρόνος την πολύ καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο 30λεπτο .  
Δεκάλεπτα: 18-11, 34-22 , 46-44 , 66-53  
Διαιτητές : Πόντας Κάρδαρης
Παναθηναϊκός ( Σαμαντούρα): Καλέντζου 13(1), Χριστινάκη, Μαγκλάρα 8, Κοσμά 6, Σλούκα 6, Δίελα 8(2), Χρονοπούλου 2, Καβάσιλα, Ντέλβα 23, Θεολόγου
Κρόνος ( Περαντωνάκης): Τσουκαλά 8, Εμμανουηλίδου 5(1),  Κωνσταντίνου, Λουκάτου 6, Σπαθάρου 14(2), Μίχου 3, Καλαμπάκου 7, Μιλωνάκη, Χάρι 10


Τι δήλωσαν Δίελα και Καβάσιλα στο sportshero.gr. και στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ
Σαμαντούρα: «Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα μας»

Μοίρασε συγχαρητήρια η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Γιασεμή Σαμαντούρα μετά το πέρας της αναμέτρησης: «Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για τη νίκη. Η ομάδα ακόμα είναι ανέτοιμη και αυτό το οποίο κρατάμε είναι η προσπάθεια των αθλητριών. Όσες φορές παίζαμε σκληρή άμυνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, ενώ όταν χαλαρώναμε ο αντίπαλος πλησίαζε αρκετά. Βέβαια παίζαμε και μακριά από την έδρα μας και αυτό μας επηρέασε σε ένα βαθμό. Στη συνέχεια θα βελτιωθούμε και στην έδρα μας θα είναι οι εμφανίσεις μας καλύτερες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Με πολλή και σκληρή δουλειά η εικόνα της ομάδας θα είναι καλύτερη».
















Φωτογραφίες από Βαγγέλη Στόλη