titloi

31/10/13

Α1 Παναθηναϊκός - Δίελα: «Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν»

Άλλη μια νίκη θέλει να προσθέσει στη φετινή βαθμολογική της συγκομιδή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινες την Κυριακή θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσουν τον Άρη.  Ο σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του όπως τονίζει μιλώντας στην «Π» η Ιωάννα Δίελα.


«Θεωρητικά ο αγώνας μπορεί να φαίνεται εύκολος, αλλά εμείς θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν θα μπούμε στη λογική να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο γιατί μπορεί να το πληρώσουμε. Ο Αρης έχει μια νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς κέρδισε εκτός έδρας στον ΠΑΟΚ. Στο Αλεξάνδρειο, όμως, είναι ιδιαίτερα δυνατός και θέλει σοβαρότητα η αναμέτρηση.
Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά του, εμείς έχουμε και ένα ματς λιγότερο και θέλουμε να βρούμε τον καλό αγωνιστικό μας ρυθμό. Καλύτερα να μην είχε γίνει η αναβολή του αγώνα με τον Ίκαρο, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένες να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και τη φετινή αγωνιστική σεζόν και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τους επιτύχουμε», ήταν τα λόγια της. 

Πηγή: http://www.prasini.gr