titloi

15/10/13

Α1 Παναθηναϊκός : Σαμαντούρα ''Είμαστε μια οικογένεια με τη Διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού ''

Η Γιασεμή Σαμαντούρα, μίλησε στο panathinaikos1908.gr για την πρεμιέρα του Τριφυλλιού, με τον Κρόνο αφού πρώτα έκανε μια γενική διαπίστωση για τη νεα αγωνιστική σεζόν:

«Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς προβλήματα τραυματισμών για τις αθλήτριες, και με διάθεση να γίνουμε όλοι καλύτεροι στους τομείς που μας αφορούν για το συνολικό καλό του γυναικείου μπάσκετ. Η ομάδα μου θα στηριχτεί όπως και πέρυσι, κυρίως σε νεαρές αθλήτριες, οι οποίες με τη βοήθεια κάποιων καταξιωμένων παικτριών και την εμπειρία του πρωταθλητή, θα τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι, σε ένα πρωτάθλημα που, με βάση το πολύ ενισχυμένο ρόστερ αρκετών ομάδων, προβλέπεται συναρπαστικό». 

Η κόουτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο Σύλλογο, λέγοντας: «Είμαστε μια οικογένεια με τη Διοίκηση και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι πολύ κοντά μας, και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με όλες μας τις δυνάμεις να ξαναφέρουμε το πρωτάθλημα στον «Τάφο του Ινδού» στο τέλος της χρονιάς».

Τέλος, η Σαμαντούρα αναφέρθηκε στον πρώτο αντίπαλο του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα ενώ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την «πράσινη» πρεμιέρα και να μετατρέψει την Κυψέλη σε «Τάφο του Ινδού»: «Ξεκινάμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Κρόνο, που την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε νοκ-άουτ από το θεσμό του κυπέλλου τον Αθηναϊκό, ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Παρά τη σημαντική απουσία της Γέμελος από το συγκεκριμένο παιχνίδι, ελπίζω θα είμαστε συγκεντρωμένες και με τη βοήθεια του κόσμου, που θέλουμε να γεμίσει το κλειστό της Κυψέλης όπως κάνει και στο κλειστό της Λεωφόρου, θα φτάσουμε στη νίκη».