titloi

15/10/13

Οι δηλώσεις των προπονητών : Λειβάδης,Καφαντάρη, Μασλαρινός, Καπλανίδης

Απόλυτα ικανοποιημένος από την αμυντική προσπάθεια των αθλητριών του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρύσιου ήταν ο προπονητής του Ίκαρου Καλλιθέας.

Μιλώντας στο sportshero.gr ο κ.Λειβάδης τόνισε: «Το σημαντικότερο ήταν ότι κλείσαμε σωστά την Αυτζή και την Σταυρίδου που έβαλαν πολύ λίγους πόντους για τα δεδομένα τους. Ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη και ειδικά για τους γηπεδούχους και αυτό φάνηκε και σήμερα (13/10). Από την άμυνα είμαι πολύ ικανοποιημένος, στην επίθεση υπήρξε νευρικότητα.»
Το γήπεδο ήταν γεμάτο κόσμο και ο έμπειρος προπονητής είχε μόνο καλά λόγια να πει για την συμεριφορά των φιλάθλων. «Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, καθώς ήταν κατάμεστο αλλά οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν μέσα σε αθλητικότατα πλαίσια. Είναι υπέροχο να παίζεις σε τέτοιες συνθήκες και ξέρω ότι τα κορίτσια το ευχαριστήθηκαν.»
Η ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας ταξίδεψε αυτή την φορά με τρένο και οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. «Ήταν πολύ καλύτερη για εμάς η μετακίνηση με το τρένο. Η άνεση στις κινήσεις μας την ώρα του ταξιδιού, μας γέμισε με καλή διάθεση και δεν έλειψαν τα πειράγματα ανάμεσα στα μέλη της αποστολής, γεγονός που δείχνει το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα», είπε ο Γιώργος Λειβάδης, που κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των γηπέδων. «Έχει μπερδέψει πολύ τις ομάδες το θέμα των γηπέδων. Δεν είναι καθόλου εύκολο να μην ξέρεις που θα παίξεις ή ακόμη χειρότερα άν θα παίξεις την μέρα και ώρα για την οποία έχεις προετοιμαστεί».
Για την προπονήτρια του Νέου Ρύσιου Ελένη Καφαντάρη ο λόγος της ήττας ήταν το μεγάλο άγχος που είχε η ομάδα της: «Ήταν ο πρώτος αγώνας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1 και δυστυχώς βάρυνε εμάς το άγχος της πρεμιέρας παρόλο που ήταν στην έδρα μας. Ήμασταν πάρα πολύ άστοχες και κυρίως από την γραμμή των 6.75 και με 4 στα 23 τρίποντα δεν νομίζω οτι μπορείς να κερδίσεις εύκολα ματς. 
Δεν απογοητευόμαστε, παρότι μία ήττα στην έδρα σου στοιχίζει περισσότερο, θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια» τόνισε η τεχνικός των Θεσσαλονικέων στο sportshero.gr.

Ο προπονητής των γυναικών του Αρη ELGEK μιλά  στο http://tsiotras.blogspot.grγια το άτυχο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη Κω και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ



Ο προπονητής του Ιπποκράτη Κω, Μιχάλης Καπλανίδης, μιλά http://tsiotras.blogspot.gr για τη μεγάλη νίκη επί του Αρη

 ,