titloi

19/11/13

A2 Ηρόδοτος: Δανδουλάκη: «Δουλεύω σκληρά»

Η Γυναικεία ομάδα του Ηροδότου έχει εξαιρετική πορεία στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών με 3 νίκες και 2 ήττες. Το σύνολο του Αλέξη Χριστοδούλου αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του στο παρκέ και παρουσιάζει ελκυστικό μπάσκετ. Η Μαρία Δανδουλάκη που βρίσκεται στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στο Irodotosbasketball.gr δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι έχει σαν στόχο το πρωτάθλημα στις κορασίδες και μια καλύτερη θέση από την περσινή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών:
Κάθε αρχή και δύσκολη. Ξεκινήσαμε αντιμετωπίζοντας δυο πολύ δυνατές ομάδες τα Mελίσσια και την Τερψιθέα οι οποίες έχουν σαν στόχο την άνοδο και αν συμπεριλάβουμε το άγχος της πρεμιέρας στην Α2 κατηγορία δυσκολευτήκαμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμούς και με την βοήθεια του προπονητή μας πήγαμε πολύ καλύτερα κάνοντας ένα σερί 3 νικών.

Για το παιχνίδι με τον Εύνικο:
Ο Εύνικος είναι μια ομάδα που έχει 3 νίκες όπως και εμείς και κερδίζοντας τους θέλουμε να τους προσπεράσουμε στην βαθμολογία.

Για τους προσωπικούς στόχους που έχεις θέσει αυτή τη σεζόν:
Οι στόχοι μου φέτος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα τον κορασίδων και να ανεβούμε στο πανελλήνιο περνώντας μια καλύτερη θέση από την περσινή. Διεκδικούμε επίσης μια καλή θέση στο πρωτάθλημα των νεανίδων. Τέλος θέλω πολύ να βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ στο γυναικείο. Σε ατομικό επίπεδο δουλεύω σκληρά ευελπιστώντας να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερη.