titloi

30/11/13

Γιαλιτάκη Ρούλα: «Με συγκέντρωση μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη»

Έχει συμβάλει τα μέγιστα στην καλή πορεία που πραγματοποιεί το Γυναικείο του Ηροδότου, κυρίως λόγω της επιθετικής της δεινότητας που την έχει κατατάξει στην 6η θέση των σκόρερ. Ο λόγος για την Ρούλα την Γιαλιτάκη που στελεχώνει φέτος την ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η έμπειρη γκαρντ μίλησε στο Irodotosbasketball.gr για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, τον δικό της ρόλο καθώς και για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Σπόρτινγκ. Αναλυτικά η δήλωση της:

Για την καλή πορεία της ομάδας και αν έχουν αλλάξει οι αρχικοί στόχοι:
Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι, μια καλή πορεία στην Α2, τερματίζοντας στο πρωτάθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση από σένα την Κυριακή απέναντι στον Εύνικο. Από την παρουσία σου στο γήπεδο φαίνεται ότι είσαι η ηγέτης της ομάδας:
Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηγέτη της ομάδας μας. Όλες οι συμπαίκτριες μου συνέβαλαν τα μέγιστα για το αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Εύνικο. Δουλέψαμε αρκετά στην προπόνηση και καταφέραμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε την νίκη.

Την Κυριακή έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο Σπορτινγκ, με νίκη είστε ένα βήμα από την κορυφή:
Το Σπορτινγκ είναι μια σπουδαία ομάδα με πάρα πολύ καλές παίκτριες. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά με καθαρό μυαλό, συγκέντρωση, σωστές επιλογές στην επίθεση και καλή άμυνα, μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη και γιατί όχι, ένα βήμα πριν την κορυφή! Εξάλλου, παραμένουμε εντός στόχου!
Τέλος πρόσθεσε ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό και δύσκολο δρόμο ακόμα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένες και υγιείς.