titloi

12/1/14

Α1 στατιστικά :Ρασίντ πρώτη σκόρερ και ''κλέφτρα'' - Λύμουρα στις Ασίστ - Έιβερι στα τρίποντα

Τα στατιστικά από τον http://www.galanissportsdata.com/  μετά και την 11η αγωνιστική  στο πίνακα των σκόρερ πρώτη είναι η Ρασίντ του Ιπποκράτη Κω με 251 πόντους, δεύτερη είναι  η Γκίβενς του Αθηναικού με 236 και στην τρίτη θέση η Ντέλβα του Παναθηναϊκού με 222 πόντους.


Στα ριμπάουντ την πρώτη θέση την μοιράζονται η Χάρι του Κρόνου Αγ. Δημητρίου και η Όλιβερ του Άρη με 137, ακολουθούν στην δεύτερη θέση η Γκίβενς  με 123 και στην τρίτη θέση η  Ρασίντ με 122.


                    


Πρώτη στις ασίστ είναι η Λολίτα Λύμουρα του Πρωτέα Βούλας με 76 και ακολουθούν αρκετά πίσω στη δεύτερη θέση η Χελιώτη από τον Ιπποκράτη με 55 και στην τρίτη θέση η Καλέτζου του Παναθηναϊκού με 52.
                                                       



Στα κλεψίματα πρώτη είναι η Ρασίντ με 31, δεύτερη θέση η  Εϊβερι του ΠΑΟΚ και η Γκίβενς  με  26 και στην τρίτη θέση η Αυτζή από την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου και η Τζόνσον από το Ελλληνικό  με  23.

                                           


Στις ''τάπες'' στην πρώτη θέση είναι η  Τζόνσον  με 21 , δεύτερη θέση η Όλιβερ με 15 και στην τρίτη θέση η Ντέλβα με 11. 

                                    
 


Τα περισσότερα λάθη τα έχει η Τζόνσον με 52 ακολουθούν στην δεύτερη θέση η Βασιλειάδου του ΠΑΟΚ με 49 και στην τρίτη θέση η Σταυρίδου της Αναγγέννησης Ν. Ρυσίου με 47. 

                                             


Στα τρίποντα πρώτη είναι η Έιβερι με 28 ακολουθεί η Βλάνη από τον Αθηναϊκό με 25 και στην τρίτη θέση η Σταυρίδου με 24.