titloi

4/5/14

Πρωτέας Βούλας - Τασιόπουλος:"Αφήσαμε το στίγμα μας"

Πέρσι έφτασε κοντά, όμως περιορίστηκε στην τρίτη θέση. Η στεναχώρια δεν έγινε απογοήτευση αλλά κίνητρο κι έτσι φέτος ο Πρωτέας είναι ο πρωταθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων. Ο προπονητής της ομάδας της Βούλας, Γρηγόρης Τασιόπουλος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την επιτυχία του Πρωτέα που είναι αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων
"Είχαμε την περσινή εμπειρία που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ και πήρε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αν και τερματίσαμε τρίτοι μας έμεινε μία πικρία για την ήττα από το Αρκάδι, όμως η συμμετοχή μας έδωσε μία σημαντική εμπειρία. Φέτος με παρακαταθήκη τις εμπειρίες από την περσινή σεζόν πήγαμε ακόμα καλύτερα προετοιμασμένοι και καταφέραμε να δώσουμε μεγάλη χαρά σε όλη την ομάδα, στη διοίκηση και φυσικά στους γονείς των παιδιών.
Προσωπικά η ευχαρίστηση είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί καταφέραμε ως ομάδα να αφήσουμε το στίγμα μας τόσο εντός των γραμμών όσο και εκτός. Αυτό οφείλεται στις αθλήτριες αλλά και στους ανθρώπους που ασχολήθηκαν για να είναι η ομάδα στην Πτολεμαΐδα τόσο άρτια οργανωμένη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Πτολεμαΐδας και τη οργανωτική επιτροπή της ΕΟΚ για την άψογη διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αλλά και το μπασκετικό κοινό της πόλης που ήρθε στο γήπεδο και με την παρουσία του βοήθησε να γίνουν όμορφα παιχνίδια. Φυσικά πολλά ευχαριστώ αξίζουν στους συνεργάτες, εφόρους, γονείς και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν αυτές τις 6 ημέρες στην Πτολεμαΐδα".
Για την άνετη επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στον τελικό
"Ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς να παίξουμε καλό μπάσκετ και να δείξουμε το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στον Πρωτέα. Οι βασικές παίκτριες των νεανίδων προπονούνται με το γυναικείο και παίρνουν παραστάσεις κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Αλέκο Δάγλα, για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Είναι πολύ θετικό ότι καταφέραμε σε όλους τους αγώνες να αφήσουμε στίγμα μας μέσα από το καλό μπάσκετ, το πάθος και τη δύναμη που δείξαμε μέσα στους αγώνες".
Για την μεγάλη βαρύτητα που δίνει ο Πρωτέας στην παραγωγική διαδικασία
"Στις υποδομές αγοριών έχει την πλήρη ευθύνη ο κόουτς Μανουσέλης οπότε αυτός είναι αρμόδιος να μιλήσει για αυτό.
Στα κορίτσια υπάρχει ένα πλάνο που ξεκινάει από τον κόουτς Δάγλα. Εγώ ως συνεργάτης του έχω τις Νεάνιδες και τις κορασίδες ο κύριος Θωμάς Τζούμας, ενώ η κυρία Σοφία Αλεξοπούλου έχει τα κορίτσια από κάτω. Ο στόχος είναι τις αθλήτριες του συλλόγου να τις βάλουμε στο χώρο του μπάσκετ και να τις βοηθήσουμε να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται, ώστε αν είναι εφικτό να γίνουν κάποια στιγμή μέλη του συλλόγου και να στελεχώσουν το γυναικείο που αυτή τη στιγμή είναι σε υψηλό επίπεδο κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, η ομάδα βρίσκεται στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Γενικότερα γίνεται μία σκληρή δουλειά και μία προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια κενά από τις γηγενείς αθλήτριες του συλλόγου κι όπου είναι αναγκαίο να έρθουν ως μεταγραφές αθλήτριες που μπορούν να βρίσκονται στην οικογένεια του Πρωτέα. Μακροπρόθεσμα ο σύλλογος θέλει να βασίζεται στους δικούς του αθλητές ώστε να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να συντηρηθεί σε καλό επίπεδο".



πηγή: http://www.sepk.gr/