titloi

26/6/14

Η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων στο Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο βρίσκεται η Εθνική Ομάδα των Νεανίδων όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει του Πανευρωπαϊκού στην Πορτογαλία (17-27/7).

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας των Νεανίδων μετέχουν οι: Μαριέλλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Κλειώ Πολύζου, Βίκυ Καραμπάτσα, Χριστίνα Θεοδώρου, Άννα-Μαρία Στεφάνου, Άννα-Μαρία Μαντά, Ελεάννα Χριστινάκη, Κλειώ Οικονομάκη, Κική Καλημέρη, Μαρία, Γούλα, Χριστιάνα Γεροστεργίου, Χρύσα Κιλαζίδου. Την Παρασκευή (27/6) θα ενσωματωθεί και η Ειρήνη Μπότσι που έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ομάδα της(μπαράζ ανόδου στην Α2 με το Αρκάδι).
«Αυτές τις τέσσερις μέρες στην Αθήνα κάναμε, αν και με κάποια προβλήματα τραυματισμών αρκετά καλή δουλειά», τόνισε ο Ευρυπίδης Μελετιάδης και συμπλήρωσε: «Τώρα στο Μέτσοβο θα συνεχίσουμε σε πιο δυνατούς ρυθμούς. Το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο στο Πανευρωπαϊκό της Πορτογαλίας» και καταλήγοντας υποστήριξε: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε με πολύ δουλειά τον πρώτο στόχο μας, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού και από’ κει και πέρα θα παλέψουμε για το κάτι παραπάνω».