titloi

2/7/14

Εθνική Νέων Γυναικών: Πρεμιέρα αύριο με Λετονία- Βελισσαράκος ''Θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία... ''


Στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Α’ Κατηγορία) που ξεκινά αύριο στο Ούντινε της Ιταλίας μπαίνει η εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στις 17.15 θα αντιμετωπίσει τη Λετονία με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. 



Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων Γυναικών Γιώργος Βελισσαράκος μιλώντας για τους αγώνες που αρχίζουν αύριο ανέφερε χαρακτηριστικά. 
«Έχουμε προσπαθήσει πάνω σε πολλές αδυναμίες μας να βρούμε κάποιες λύσεις. Προσπαθήσαμε όλο αυτόν τον καιρό να ποντάρουμε στα καλά μας στοιχεία. Η εμπειρία από το τουρνουά της Γαλλίας δεν ήταν και πολύ ευχάριστη, γιατί είδαμε ότι οι διαφορές είναι αρκετά μεγάλες σε αυτή την ηλικία με τα κορίτσια που παίζουν στην Ευρώπη. Εμείς, όμως, είμαστε διατεθειμένοι βάζοντας προσωπικό πλέον στοίχημα να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος μέσα στο γήπεδο και σίγουρα θα πολεμήσουμε και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορέσουμε από αυτά τα παιχνίδια».  


Στο άλλο ματς του Β’ ομίλου στις 19.30 η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.