titloi

25/7/14

Εθνική Γυναικών :Αναχωρεί για Κίνα μεθαύριο - Δηλώσεις Δικαιουλάκου

Αναχωρεί μεθαύριο για την Κίνα  η αποστολή της Εθνικής γυναικών για να δώσει τρία φιλικά στην Ασιατική χώρα . Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έχει  στην διάθεσή του  Αφροδίτη Κοσμά , Φαίδρα Σκιαδοπούλου , Ανθή Χατζηγιακουμή ,  Κατερίνα Σπαθάρου ,   Λολίτα Λύμουρα, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Ζωή Δημητράκου, Κατερίνα  Σωτηρίου, ¨Αρτεμις  Σπανού , Άννα  Σπυριδοπούλου, Ρούλα Μούλη και Βασιλική Τάρλα  .
Η ομάδα θα πάει αρχικά στο Πεκίνο όπου θα δώσει το πρώτο φιλικό την Τρίτη  30 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν άλλα δύο φιλικά σε άλλες πόλης της Κίνας την 1η και 3η Αυγούστου . 
Η Κίνα προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο  27 Σεπτεμβρίου  στην Τουρκία και θα αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη στην προκριματική φάση κατά σειρά με ΗΠΑ , Αγκόλα και Σερβία . Προπονητής της ομάδα είναι ο Αυστραλός Τομ Μαχέρ .
Ο Δικαιουλάκος μίλησε στην ιστοσελίδα http://www.sportshero.gr/basket και τόνισε : «Σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά καινούργια κορίτσια και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα . Βασικός στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε την δεξαμενή από την οποία θα επιλέξουμε την ομάδα του χρόνου στο Πανευρωπαϊκό . Η Κίνα θα είναι ένα επίπονο ταξίδι αλλά τα οφέλη ίσως είναι σημαντικά.» 



Πηγή :http://www.sportshero.gr/basket