titloi

19/8/14

Α1 ΠΑΟΚ: Νέα ομάδα, πολλές φιλοδοξίες -Άσπα Καλαμπάκου, μιλά για τη μεταγραφή και τους στόχους της

Με νέο τεχνικό επιτελείο και μεταγραφές που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ KYANA την προετοιμασία της στο PAOK Sports Arena.




Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Αγγελίδης παρουσίασε τον τεχνικό σύμβουλο Ευριπίδη Μελετιάδη, το νέο προπονητή Βασίλη Μασλαρινό και παράλληλα καλωσόρισε τις τέσσερις νέες αθλήτριες που ενισχύουν τον ΠΑΟΚ, τις Άσπα Καλαμπάκου, Εύα Κατωπόδη, Ελένη Κυρατζή και Άννα Μαρκουλάκη.




Στόχος της ομάδας είναι μία καλύτερη πορεία από την περσινή στην Α1, με πρωταγωνιστικό ρόλο σε συνάρτηση με την αξιοποίηση των κοριτσιών από τις ακαδημίες.

Σύντομα αναμένεται να συμπληρωθεί το ρόστερ με την απόκτηση μίας ξένης σέντερ. 



Η Άσπα Καλαμπάκου αποτελεί μία από τις τέσσερις μεταγραφές της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ και μιλά στην κάμερα του PAOK24 για την απόφασή της να έρθει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους στόχους.


Κόρη του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Ντίνου Καλαμπάκου, η 21χρονη Άσπα προέρχεται από δύο σεζόν σε Αστέρα Εξαρχείων και Κρόνο.

Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη πλέον, η διεθνής γκαρντ (1,78μ.) αποφάσισε να συνδυάσει σπουδές και ΠΑΟΚ, προκειμένου όπως λέει η ίδια να επιστρέψει πιο δυναμικά στο προσκήνιο του γυναικείου μπάσκετ.

Δείτε την στο video 



Πηγή : http://www.paok24.com/