titloi

27/8/14

A1 Ολυμπιακός Βόλου - Καπουρνιώτης: «Δεν μπορείς να επιλέξεις αντίπαλο και να ξεχωρίσεις παιχνίδια»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, μίλησε για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, καθώς και για την προετοιμασία των ερυθρολεύκων που ξεκινά την Τετάρτη 27/8.
Για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ και το πρόγραμμα που έβγαλε η κλήρωση: «Περιμέναμε λίγο πιο εύκολο πρώτο παιχνίδι, αφού η ομάδα δεν θα είναι απολύτως έτοιμη από την προετοιμασία για την πρεμιέρα, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι σε ένα τόσο μικρό πρωτάθλημα δεν μπορείς να επιλέξεις αντίπαλο και να ξεχωρίσεις παιχνίδια. Έτσι κι αλλιώς θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει.
Το πρωτάθλημα είναι μικρό και δεν χωράνε λάθη. Εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο πλάνο και με την ίδια φιλοσοφία όπως και πέρυσι, να διατηρήσουμε αυτό το καλό κλίμα που έχουμε και να διασκεδάζουμε και να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ. Φυσικά και θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Διαθέτουμε παίκτριες που έχουν εμπειρία από το εν λόγω πρωτάθλημα, ενώ έχουμε έναν σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια. Με αυτόν τον κορμό ήμασταν ξανά στην Α1. Μάλιστα και οι μεταγραφές μας, ήταν ουσιαστικά επιστροφές παικτριών, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα».
Για το αν το οικογενειακό κλίμα και η χημεία θα είναι το ατού του Ολυμπιακού: «Φυσικά και θα είναι το ατού μας. Αυτό ήταν άλλωστε και πέρυσι. Η ομάδα κατάφερε να αποδείξει πάρα πολλά πράγματα πέρυσι και στηρίχθηκε κυρίως στη χημεία και στο οικογενειακό κλίμα που έχουμε σαν σύνολο».
Για το ματς του κυπέλλου με την Τερψιθέα και αν είναι πιο εύκολο: «Φαίνεται σίγουρα πιο εύκολο από αυτό του πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι εύκολο. Η Τερψιθέα ενισχύθηκε τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται ότι θα διαψεύσει πολλούς που την ήθελαν αδύναμη».
Για την προετοιμασία της ομάδας: «Ξεκινάμε την Τετάρτη από τις εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά με πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Από την άλλη εβδομάδα θα μπούμε στο παρκέ».
Για το αν έχουν κλειστεί φιλικά προετοιμασίας: «Θα δώσουμε κάποια φιλικά παιχνίδια και αυτό που μπορούμε να ανακοινώσουμε είναι ότι έχουμε προσκαλέσει στον Βόλο την πρωταθλήτρια ομάδα του Ελληνικού, ώστε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να την τιμήσουμε. Έτσι και οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν υψηλού επιπέδου γυναικείο μπάσκετ». 



πηγή:  http://www.magnesiasports.gr/