titloi

31/8/14

A2 Βορρά Νίκης Λευκάδας:Γωγώ Κανταρά “Η Νίκη έχει δυνατότητες να πάει ψηλά”

Για πάρτη της “κονταροχτυπήθηκαν” σχεδόν ολόκληρη την περασμένη σεζόν ο Ηρακλής και ο Άρης. Η δικαστική διαμάχη για τα δικαιώματά της την οδήγησαν σε μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου και την κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός παρκέ. Όταν βρέθηκε λύση, φάνηκε ότι η Γωγώ Κανταρά θα συνέχιζε στον Άρη. Τα προβλήματα, όμως, της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέτρεψαν στη Νίκη να κάνει δική της μια αξιόλογη αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια για άνοδο που θα κάνει το λευκαδίτικο σωματείο. Η Κανταρά είναι σε ηλικία που έχει το κίνητρο να φτάσει ψηλά, στοιχείο που μέτρησε πολύ στην επιλογή των διοικούντων τη Νίκη και του Νίκου Δουβίτσα. Την σεζόν 2012-2013 που αγωνίζονταν στον Ηρακλή, η Κανταρά κατέλαβε θέση στην καλύτερη πεντάδα της Α2, ενώ ήταν και η πρώτη σκόρερ στον όμιλο του Βορρά. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στον Άρη και τώρα είναι “κάτοικος” Λευκάδας. Η 21χροννη αθλήτρια μίλησε στο lefkadaweb.gr για την παρουσία της στη Νίκη και όλα αυτά που θέλει να πετύχει μέσα από την φετινή προσπάθεια.


Τι επιθυμείς να πετύχεις μέσα από την προσπάθεια της Νίκης;
Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της Νίκης. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που είδαμε όλοι την περασμένη σεζόν. Η προσέγγιση από πλευράς διοίκησης ήταν η καλύτερη και έτσι αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Θα παλέψω και εγώ από την πλευρά μου, θα κάνω το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.


Μίλησες για στόχους. Θεωρείς ότι σας δημιουργούν άγχος και πίεση ή σας κάνουν περισσότερο δυνατές;
 Όχι, δεν θα έλεγα ότι ο στόχος μας δημιουργεί άγχος. Ίσα ίσα που μας δίνει την όρεξη για να δουλέψουμε και να πετύχουμε κάτι καλό.


Θεωρείς ότι η Νίκη μπορεί να κάνει το βήμα για το παραπάνω επίπεδο; 
Φυσικά το μπορεί και έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος και να είμαι και εγώ εδώ να παίξω.


 Στην ομάδα υπάρχουν κάποιες νέες αθλήτριες που εντάχτηκαν στην ομάδα τώρα το καλοκαίρι. Η απαιτούμενη χημεία, στοιχείο απαραίτητο για μια καλή πορεία, θεωρείς ότι θα έρθει σύντομα;
 Πιστεύω ότι η κατάλληλη χημεία θα βρεθεί εύκολα. Οι αθλήτριες που ήταν ήδη στη Νίκη μας υποδέχτηκαν με πολύ καλό τρόπο, μας έχουν βοηθήσει και έχουμε κάνει βήματα για να επιτευχθεί το απαιτούμενο “δέσιμο”. Θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε.





πηγή:  lefkadaweb.gr