titloi

16/9/14

A1 Παναθηναϊκός : Αγιασμός για τον Παναθηναϊκό (pics-video)

Με τον Ηλία Μιχαλαριά να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Τα τρία τμήματα του «τριφυλλιού» έδωσαν το παρόν στον «Τάφο του Ινδού» όπου έγινε την Τρίτη ο αγιασμός των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών και της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, ξεκινώντας με ελπίδα τη νέα χρονιά.

Αφού ολοκληρώθηκε ο αγιασμός, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηλίας Μιχαλαριάς ο οποίος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, ζητώντας από τα στελέχη των τμημάτων να δώσουν το καλό παράδειγμα σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα. Μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου» κάλεσε όλα τα μέλη των τριών τμημάτων να ενώσουν τα χέρια και όλοι μαζί φώναξα ρυθμικά «Παναθηναϊκός»!


Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Μιχαλαριάς:
«Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία. Να έχουμε όλοι μας υγεία γιατί αν έχουμε υγεία όλα θα τα καταφέρουμε. Παναθηναϊκός πάνω από όλα θα πει μαχητική ψυχή. Όλοι μαζί με τη μαχητική ψυχή μας θα φέρουμε τα αποτελέσματα και τις νίκες. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να κερδίζουμε με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο. Θέλουμε να κυνηγάμε την κάθε φάση, το κάθε σουτ, το κάθε μπλοκ. Να το κυνηγάμε με όλη μας την ψυχή. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, ο παράγοντας, ο προπονητής, αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας. Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή την εποχή ζούμε όλοι μας δύσκολες καταστάσεις λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει η πατρίδα μας και για αυτό εμείς, εσείς, όλοι μας, πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Πάντα ταπεινοί, πάντα εργατικοί, πάντα έχοντας μαχητική ψυχή»!






Πηγή: Leoforos