titloi

1/9/14

A1 Ολυμπιακός Βόλου - Καπουρνιώτη: Σκληρή δουλειά και καλή "χημεία" τα "όπλα" μας

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Οι "ερυθρόλευκες" δουλεύουν στον τομέα της φυσικής κατάστασης με τις οδηγίες του προπονητή τους Μιχάλη Καπουρνιώτη και του γυμναστή Δημήτρη Θεοχάρη.
"Δίνουμε μεγάλη σημασία στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης, αφού η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη ν' αντέξει στη μεγάλη πίεση που θα δεχτεί στην Α1 γυναικών. Εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ξένες παίκτριες, οπότε πρέπει η ομάδα μας να είναι καλογυμνασμένη και έτοιμη να καταθέσει ανά πάσα στιγμή και τη ψυχή της στο γήπεδο. Αυτό προϋποθέτει σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά.


Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως αποτελεί και το μεγάλο "όπλο" του
Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία, προκειμένου να φέρουμε κι άλλα μικρά κορίτσια στο γήπεδο, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω ανάπτυξη του βολιώτικου μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι υπόθεση όλης της πόλης. Έχουμε φέτος κοντά μας ανθρώπους και συγκεκριμένα τους κ.κ. Μεταφτσή, Κουσιαρή, Παπαχρήστο που μαζί με το μέλος της Επιτροπής γυναικών της ΕΟΚ κα Φραγγούλη βοηθούν ενεργά την προσπάθειά μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Ελπίζω πως στο μέλλον κι άλλοι Βολιώτες θα σταθούν δίπλα μας" τονίζει στο Goalpost.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού Μιχάλης Καπουρνιώτης.
Στο μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 11.30π.μ. στο ΕΑΚ θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ακαδημιών μπάσκετ του συλλόγου. Όσα μικρά αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1998 έως το 2007 επιθυμούν να μάθουν σωστό μπάσκετ και να πλαισιώσουν τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού, μπορούν να προσέρχονται με τους γονείς τους για εγγραφή την παραπάνω ημέρα και ώρα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

πηγή: http://www.goalpost.gr/