titloi

10/10/14

Α2 νότου Ηρόδοτος :Χριστοδούλου:«Πιστεύω αυτή την φορά να είμαστε εμείς οι νικητές»

Στην τελική ευθεία πρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουν μπει οι γυναίκες του Ηροδότου που θα υποδεχθούν την Κυριακή 12/10 στο κλειστό του Μελίνα Μερκούρη στην Αλικαρνασσό την ομάδα του Π.Φαλήρου.Η ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Α2 και ο ίδιος σχολίασε στο prismasport.gr:

<<Την Κυριακή ξεκινάμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα σίγουρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα ήθελα από πλευράς τακτικής ετοιμότητας. Η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ καλά με αρκετή δουλειά όμως από την στιγμή που ξεκίνησαν τα σχολεία και τα φροντιστήρια δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τους ίδιους ρυθμούς προπόνησης. Σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιους τραυματισμούς έχουμε μείνει πίσω Οι ομάδα μας φέτος έχει 10 παίκτριες κάτω των 17, 2 κάτω των 21 και 4 έμπειρες από την περσινή ομάδα (Γιαλιτακη Ρ. Κοιλάδη, Νισταζάκη και Φωτιάδη). Μια ομάδα κατά βάση νεανική και άπειρη που θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην κατηγορία και μέσα από την δουλεία να συνδυάσει , την εμπειρία των παλιών με την φρεσκάδα των μικρών>>.




Για το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής  είπε:<<Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε το Παλιό Φάληρο το οποίο αντιμετωπίσαμε και στο κύπελλο όπου χάσαμε 51 -54 . Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι διαφορετικό από εκείνο του κυπέλλου και πιστεύω αυτή την φορά να είμαστε εμείς οι νικητές>>.


Τέλος πρόσθεσε:<<Τέλος να ευχηθώ σε όλες τις Κρητικές ομάδες που ξεκινάνε το Σαβ/κο την αγωνιστική δράση στις εθνικές κατηγορίες να πετύχουν τους στόχους. Επίσης να συγχαρώ την ΕΚΑΣΚ για την επίτευξη συμφωνίας και φέτος με την ΑΝΕΚ- SUPERFAST, μια συμφωνία τεράστιας βοήθειας προς τις ομάδες που έχουν τόσες μετακινήσεις>>.

πηγή : http://www.prismasport.gr/