titloi

3/11/14

A1 Ολυμπιακός Β.-Ιπποκράτης Κω 63-54 Δηλώσεις - video και φωτογραφίες

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, μίλησε στην κάμερα του magnesiasports, αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη και την πρώτη νίκη της ερυθρόλευκης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών.
Οι δηλώσεις του:  
«Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Κάναμε την πρώτη μας νίκη μετά από τα πρώτα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Βάσει του δύσκολου προγράμματος που ξέραμε ότι θα έχουν στην αρχή, η ομάδα έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα της. Αυτό είχα ζητήσει και εγώ από τα κορίτσια να μην απογοητευτούν, γιατί σαν καινούρια ομάδα θέλαμε χρόνο για να δέσουμε μεταξύ μας και να ανέβει λίγο η αυτοπεποίθηση μας, γιατί η κατηγορία φέτος είναι πολύ διαφορετική από πέρυσι και έχει πολλές απαιτήσεις. 

Είμαι πολύ χαρούμενος που τηρούν κατά γράμμα την τακτική που αποφασίζουμε να δουλέψουμε. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε κάθε παίκτρια ξεχωριστά, διότι ο Ιπποκράτης πέρυσι τερμάτισε τέταρτος και ήταν και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου και δείχνει μια σταθερή ομάδα και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισε τον Αθηναϊκό. Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Εγώ προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να απογοητευτώ και να μην πιστέψω στην προσπάθεια που κάνουν τα κορίτσια. Αλλά συνήθως όταν έρχονται ήττες και συνεχόμενες ίσως οι αθλητές να μην μπορούν να αντέξουν αυτό το βάρος. Και γι αυτό είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρότι στο τέταρτο δεκάλεπτο μείναμε από δυνάμεις και μειώθηκε κάπως η διαφορά, κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε και ήμασταν ομάδα με το όμικρον κεφαλαίο. 

Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και την επιτροπή που στηρίζει αυτή την προσπάθεια και όλη τη διοίκηση και πιστεύω να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον και να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτό δεν μπορούσαμε να το πούμε στην αρχή λόγω της διαφοράς που είχαμε με τις άλλες ομάδες, αλλά δεν μπορούμε και να μην παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Το ευτυχές είναι πλέον ότι όλες οι ομάδες μας υπολογίζουν. Πιστεύω στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο να είμαστε όλοι χαρούμενοι και τον κόσμο να τον ανταμείψουμε κι αυτόν με νίκες». 


Η Βολιώτισσα, πλέι μέηκερ, Ραφαέλα Σουλτάνη, μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Ιπποκράτη στην κάμερα του magnesiasports.
«Ήταν κάτι που περιμέναμε, δουλεύαμε αρκετό καιρό γι αυτά τα δύο παιχνίδια, για το σημερινό και το επόμενο που έρχεται. Ηταν η πρώτη μας νίκη, αλλά είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα και δεν το χαρήκαμε όσο θα θέλαμε.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν που είχαμε αυτά νεκρά διαστήματα και γι αυτό κερδίσαμε μόνο με εννιά πόντους. Νομίζω ότι αδικηθήκαμε στο τέλος, δεν βγάλαμε αυτό που έπρεπε, ωστόσο μετράει που πήραμε το ροζ φύλλο».






























πηγή: http://www.magnesiasports.gr/  και  http://www.onvolos.gr/