titloi

31/8/14

A2 Βορρά Νίκης Λευκάδας:Γωγώ Κανταρά “Η Νίκη έχει δυνατότητες να πάει ψηλά”

Για πάρτη της “κονταροχτυπήθηκαν” σχεδόν ολόκληρη την περασμένη σεζόν ο Ηρακλής και ο Άρης. Η δικαστική διαμάχη για τα δικαιώματά της την οδήγησαν σε μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου και την κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός παρκέ. Όταν βρέθηκε λύση, φάνηκε ότι η Γωγώ Κανταρά θα συνέχιζε στον Άρη. Τα προβλήματα, όμως, της ομάδας της Θεσσαλονίκης επέτρεψαν στη Νίκη να κάνει δική της μια αξιόλογη αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια για άνοδο που θα κάνει το λευκαδίτικο σωματείο. Η Κανταρά είναι σε ηλικία που έχει το κίνητρο να φτάσει ψηλά, στοιχείο που μέτρησε πολύ στην επιλογή των διοικούντων τη Νίκη και του Νίκου Δουβίτσα. Την σεζόν 2012-2013 που αγωνίζονταν στον Ηρακλή, η Κανταρά κατέλαβε θέση στην καλύτερη πεντάδα της Α2, ενώ ήταν και η πρώτη σκόρερ στον όμιλο του Βορρά. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στον Άρη και τώρα είναι “κάτοικος” Λευκάδας. Η 21χροννη αθλήτρια μίλησε στο lefkadaweb.gr για την παρουσία της στη Νίκη και όλα αυτά που θέλει να πετύχει μέσα από την φετινή προσπάθεια.


Τι επιθυμείς να πετύχεις μέσα από την προσπάθεια της Νίκης;
Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της Νίκης. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, κάτι που είδαμε όλοι την περασμένη σεζόν. Η προσέγγιση από πλευράς διοίκησης ήταν η καλύτερη και έτσι αποφάσισα να έρθω στην ομάδα. Θα παλέψω και εγώ από την πλευρά μου, θα κάνω το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.


Μίλησες για στόχους. Θεωρείς ότι σας δημιουργούν άγχος και πίεση ή σας κάνουν περισσότερο δυνατές;
 Όχι, δεν θα έλεγα ότι ο στόχος μας δημιουργεί άγχος. Ίσα ίσα που μας δίνει την όρεξη για να δουλέψουμε και να πετύχουμε κάτι καλό.


Θεωρείς ότι η Νίκη μπορεί να κάνει το βήμα για το παραπάνω επίπεδο; 
Φυσικά το μπορεί και έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος και να είμαι και εγώ εδώ να παίξω.


 Στην ομάδα υπάρχουν κάποιες νέες αθλήτριες που εντάχτηκαν στην ομάδα τώρα το καλοκαίρι. Η απαιτούμενη χημεία, στοιχείο απαραίτητο για μια καλή πορεία, θεωρείς ότι θα έρθει σύντομα;
 Πιστεύω ότι η κατάλληλη χημεία θα βρεθεί εύκολα. Οι αθλήτριες που ήταν ήδη στη Νίκη μας υποδέχτηκαν με πολύ καλό τρόπο, μας έχουν βοηθήσει και έχουμε κάνει βήματα για να επιτευχθεί το απαιτούμενο “δέσιμο”. Θεωρώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε πετύχει αυτά που θέλουμε.





πηγή:  lefkadaweb.gr 
Διαβάστε περισσότερα >>

30/8/14

Α1 Πρωτέας Βούλας :Φιλικό του Πρωτέα Βούλας με το Α.Ο.Π.Φαλήρου ( video)

Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα του Πρωτέα Βούλας το Σάββατο (30/8) το μεσημέρι στο Κλειστό της Βούλας με αντίπαλο την ομάδα του Π.Φαλήρου.

Στην αναμέτρηση δεν κρατήθηκε σκορ, ενώ η χρονική διάρκεια όπου αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες ήταν τέσσερα δεκάλεπτα, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν ένα καλό αγωνιστικό ξεμούδιασμα μετά μετά από δύο γεμάτες εβδομάδες σκληρού προγράμματος προετοιμασίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στιγμές από την φιλική αναμέτρηση:



Διαβάστε περισσότερα >>

Α1 Αθηναϊκός :Χαλάρωμα πριν την προπόνηση

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του X-Level Αθηναϊκού, οι αθλήτριες του συλλόγου βρέθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης, εκ των υποστηρικτών την ομάδας, και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν την μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου (30/8).



Διαβάστε περισσότερα >>

Α2 Νότου Καλαμάτας 80: Συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας 80

Συνεχίζεται η προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας της Καλαμάτας 80 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ.


Ο προπονητής της Καλαματιανής ομάδας Θοδωρής Γιαννακόπουλος με τον τεχνικό της σύμβουλο Δημήτρη Αβδάλα συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά με τις παίκτριες τους ώστε η Καλαμάτα 80 να εμφανιστεί έτοιμη ενόψει των υποχρεώσεών της σε Κύπελλο αλλά ιδιαίτερα στο Πρωτάθλημα.

Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις του προπονητή της Καλαμάτας 80 Θοδωρή Γιαννακόπουλου "Βασικός στόχος μας είναι να μπορέσουμε μέσα από την δουλεία να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί το καλύτερο δυνατό σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου της.Με αυτή την νοοτροπία στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει το ταμείο για τη συνολική παρουσία μας στην δεύτερη στην τάξη εθνική κατηγορία."

Τέλος την προσπάθεια της Καλαμάτας 80 στο νέο πρωτάθλημα θα στηρίξουν οι παλιές Αφροδίτη Αναστοπούλου, Βίνα και Αφροδίτη Μάλαμα, Βούλα Κουτίβα, Ελένη Θάνου, Γιάννα Βεργινάδη, Χριστίνα Μεσσίνη, Αννα Μπρεζαράκου, Ευγενεία Πολιτοπούλου και οι νέες Χριστίνα Τσούμπου, Βίκυ Κουβελιώτη ,Εριθέλγη Πραμαγγιούλη , Ματίνα ΤζάνηΆσπα Μπενέκη και Χριστίνα Μουστάκη

Πηγή: http://www.sportshero.gr/basket
Διαβάστε περισσότερα >>

A2 Βορρά Νίκης Λευκάδας: Μαρία Μοσχοπούλου "θα μετρήσει η έδρα, το ταλέντο αλλά περισσότερο όμως θα παίξει ρόλο ο χαρακτήρας μας"

Στο πρόσωπο της Μαρίας Μοσχοπούλου βρήκε η Νίκη την παίκτρια που έψαχνε για να πλαισιώσει το ρόστερ της στις θέσεις “4” και “5”. Η εμπειρία της 30χρονης αθλήτριας και η παρουσία της τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό στόχο, είναι στοιχεία που μέτρησαν πολύ στην τελική απόφαση που έλαβαν οι διοικούντες τη Νίκη. Το πέρασμα της Μοσχοπούλου από ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1 την σεζόν 2012-2013, αλλά και ο Αθηναϊκός της περασμένης χρονιάς, δείχνουν ότι η μεταγραφική κίνηση της Νίκης είναι επιπέδου Α1. Οι άνθρωποι του σωματείου ξέρουν πλέον ότι βάσει των όσων στοιχείων έχουν συλλέξει για την αθλήτρια, πέτυχαν να φέρουν στο σύλλογο μια παίκτρια που με την τεράστια εμπειρία της μπορεί να βοηθήσει τόσο εντός παρκέ, όσο και έξω από αυτό. Η Μοσχοπούλου κατάγεται από τον Πύργο, έχει ύψος 1.82 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ίφυτος, Ε.Α. Πατρών, Αθηναϊκός, Άρης Θήβας, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ιπποκράτης Κω και Παναθηναϊκός. Η Μαρία Μοσχοπούλου μίλησε στο lefkadaweb.gr, παραχωρώντας έτσι την πρώτη της συνέντευξη ως μέλος της Νίκης.





 Γιατί επέλεξες τη Νίκη ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου;
" Νίκη Λευκάδας. Άρα η λέξη “Νίκη” κάτι σημαίνει. Σχετικά με την κατηγορία, εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Γιατί όχι Α2. Επέλεξα να έρθω στο νησί γιατί πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα για εμένα. Για την ώρα, αν και είναι νωρίς, αισθάνομαι δικαιωμένη. Ο κόσμος είναι φιλόξενος, τα κορίτσια στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά γιατί έχουμε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις."


Στην Α2 έχεις να παίξεις χρόνια.
" Όντως, έχω να παίξω αρκετά χρόνια, ενώ στην Α2 του Βορρά θα παίξω για πρώτη φορά."


Η Νίκη έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Ποια στοιχεία πιστεύεις ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά;
"Σίγουρα θα μετρήσει η έδρα, το ταλέντο επίσης είναι βασικό στοιχείο, περισσότερο όμως θα παίξει ρόλο ο χαρακτήρας μας. Αν καταφέρουμε και “δέσουμε”, αν βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα."


Μίλησες για χημεία. Από αυτά που διακρίνεις τις πρώτες ημέρες, θα πάρει καιρό να επιτευχθεί η πολυπόθητη χημεία μεταξύ σας; 


"Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο το διάστημα. Εκτός γηπέδου μπορώ να πω ότι έχουμε δεθεί, άρα και μέσα σε αυτό δεν νομίζω ότι θα μας πάρει πολύ χρόνο. Οι προπονητές μας είναι πολύ καλοί, δουλεύουν σωστά, οπότε και αυτό θα βοηθήσει στην γρήγορη επίτευξη της χημείας μεταξύ μας."





Πηγή: lefkadaweb.gr



Διαβάστε περισσότερα >>

29/8/14

Α1 Παναθηναϊκός:«Πράσινες» μποξέρ έτοιμες για όλα! (φωτογραφίες)

Μια εναλλακτική προπόνηση έκανε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του «δασκάλου» Γιάννη Αϊδινιώτη στο γυμναστήριο του τμήματος μποξ στη Θύρα 5 της Λεωφόρου.


Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους… αφού όπως ήταν φυσικό οι «πράσινες» όχι απλά μυήθηκαν στα μυστικά του μποξ, έδειξαν παράλληλα να το απολαμβάνουν στέλνοντας και το μήνυμά τους ότι προετοιμάζονται σκληρά για τη νέα αγωνιστική σεζόν!
Φωτογραφίες: Βαγγέλη Στόλη.













Πηγή:http://panathinaikos1908.gr/
Διαβάστε περισσότερα >>

28/8/14

Η κλήρωση της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών

Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΘ γυναικών. Το πρόγραμμα:
1η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΜΕΝΤ
2η Αγωνιστική
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΜΕΝΤ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
3η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΜΕΝΤ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
4η Αγωνιστική
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΜΕΝΤ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
5η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΜΕΝΤ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
6η Αγωνιστική
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΜΕΝΤ-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
7η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΜΕΝΤ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
8η Αγωνιστική
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΜΕΝΤ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
9η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΜΕΝΤ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
10η Αγωνιστική
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΜΕΝΤ-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
11η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΜΕΝΤ
12η Αγωνιστική
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο.
ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ-ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.
ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.
ΜΕΝΤ-ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ
13η Αγωνιστική
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΣ-ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ. ΑΕΣΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΥ ΑΣ-ΜΕΝΤ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Α.Π.Ο-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΓΑΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΑΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ Π.Σ.-ΖΕΦΥΡΟΣ 02 Α.Σ. ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ
ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ Γ.Σ.-ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ
ΠΥΡΓΟΣ  ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ  ΑΜΣ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ


Διαβάστε περισσότερα >>

Α1 Αναγέννηση Νέου Ρυσίου αποδέχτηκε την πρόκληση και προκάλεσε ....(video)

Αποδέχτηκε την πρόκληση του Ελληνικού και με την σειρά τους προκαλούν την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού, την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ανατόλια και την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.













Διαβάστε περισσότερα >>

Η κλήρωση του κυπέλλου Γυναικών της ΕΚΑΣΘ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του κυπέλλου ΕΚΑΣΘ στις γυναίκες.
Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:
Α’ ΑΓΩΝΑΣ
ΕΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
Α’ ΦΑΣΗ
1 ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
2 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΧΕΔ-ΝΙΚΗΤΗΣ Α ΑΓΩΝΑ
3 ΜΕΝΤ-ΖΕΦΥΡΟΣ 02
4 ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ ΑΣ-ΕΚΠ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ
5 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.Ρ. ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
6 ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
7 ΑΣ ΠΑΟΚ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
8 ΑΣ ΑΡΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ  ΦΑΣΗ
1 Α8-Α5
2 Α2-Α3
3 Α7-Α1
4 Α6-Α4
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ  ΦΑΣΗ
1 ΠΦ 4-ΠΦ 1
2 ΠΦ 3-ΠΦ 2
ΤΕΛΙΚΟΣ
ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΦ1-ΝΙΚΗΤΗΣ ΗΦ2




Διαβάστε περισσότερα >>

Κεκλεισμένων των θυρών το Πανιώνιος ΓΣ – ΓΣ Ίκαρος Καλ

«Ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣ – ΓΣ Ίκαρος Καλ. της 14/09/2014, για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, θα τελεσθεί «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την υπ΄αριθ. 601/04-04-2014 Απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου Ε.Ο.Κ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλήτριες, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα (14) ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.)».




Διαβάστε περισσότερα >>

A2(Βορρά) Ολύμπια Λάρισας: Έναρξη προετοιμασίας για το γυναικείο της Ολύμπια Λάρισας-Τι δήλωσαν Κυριτσάκα, Σπυροπούλου, Κουτσουνούρη και Χαβαλέ


Αρχισε προετοιμασία για τη νέα σεζόν, το γυναικείο τμήμα της Ολύμπια Λάρισας με προσδοκίες και στόχους. Η Ολύμπια που θα αγωνίζεται και φέτος, στην Α2 Γυναικών, ξεκίνησε στο κλειστό της Νεάπολης την προετοιμασίας της, με όλες τις παίκτριες, παλιές και νέες να δίνουν το παρόν.



Τα κορίτσια του Σάββα Αραπατσάνη που ρίχνονται στη μάχη του κυπέλλου στις 14/9 απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης.

Δηλώσεις παικτριών

Μαρία Κυριτσάκα: «Μια νέα σεζόν ξεκινά με προσδοκίες. Εύχομαι σε όλες της συμπαίκτριες μου υγεία και να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια κατακτώντας όλους τους στόχους πρώτα τους ομαδικούς και μετά η καθεμία τους προσωπικούς».

Μαρία Σπυροπούλου: «Σε όμορφο κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, Όλες οι συμπαίκτριες μου είναι να διατεθειμένες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη φετινή χρονιά».

Ασημίνα Κουτσουνούρη: «Μια νέα χρονιά ξεκινάει με φιλοδοξίες για την ομάδα μου. Το κλίμα είναι πολύ θετικό για όλα τα κορίτσια. Ελπίζω να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι μας για φέτος, παίζοντας καλό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε με τον καιρό. Τέλος, εύχομαι υγεία και προ σε όλο το team για αυτή τη νέα σεζόν».

Δήμητρα Χαβαλέ: «Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν με πολύ όρεξη. Το κλίμα είναι θετικό και συνεργάσιμο και εύχομαι να παραμείνει έτσι. Σκοπός μας είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ και να βελτιωνόμαστε βδομάδα με τη βδομάδα. Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα κορίτσια». 



Διαβάστε περισσότερα >>

Α1 Παναθλητικός Συκεών: Στιγμιότυπα από την προετοιμασία των γυναικών του Παναθλητικού (video-pics)



Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθλητικού Συκεών όπου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1, έτσι από προχθές ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών και των τεχνικών του Γυναικείου τμήματος, για μια ανταγωνιστική παρουσία στην πρώτη εθνική κατηγορία γυναικών.





Διαβάστε περισσότερα >>

27/8/14

Α1 Ολυμπιακός Βόλου : Πρεμιέρα με όνειρα και ελπίδες για τον Ολυμπιακό Β. (photos)

Βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών ξεκίνησε σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την προετοιμασία της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο του Ολυμπιακού Βόλου στην Άλλη Μεριά, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη κ. Νίκου Τσεκούρα και των μελών της διοικούσας επιτυροπής του τμήματος κ.κ. Αλέκου Μεταφτσή, Γιώργου Κουσιαρή, Βασίλη Παπαχρήστου, ενώ το παρών έδωσε και τομέλος της Επιτροπής μπάσκετ γυναικών της ΕΟΚ κα Ευγενία Φραγκούλη.



Τόσο ο κ. Τσεκούρας, όσο και τα μέλη της Επιτροπής μίλησαν στις αθλήτριες, τους ευχήθηκαν καλή χρονιά και υποσχέθηκαν πως ο σύλλογος θα είναι δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουν στο φετινό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά και ανέλυσε το πρόγραμμα προετοιμασίας. Το κομμάτι της φυσικής κατάστασης ανέλαβε ο γυμναστής κ. Δημήτρης Θεοχάρης.





Το παρών έδωσαν οι καλαθοσφαιρίστριες Νίκη Ζέρβα, Λαμπρινή Αγαγιώτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Γεωργία Καποδίστρια, Μίνα Μπακρατσά, Ελένη Παρασχάκη, Λία Σαρακατσάνη, Αναστασία Αρτεμισίου, Βιβή Ζαμπάκα, Έλλη Κατσιοπούλου, Εύη Κυριατζίδου, Ελένη Ζήτη, Ευτυχία Δεληγιάννη, Στεφανία Θωμά, Ελευθερία Γούλα, ενώ απουσίαζε η Άννα Ταντουρόφσκα που θα ενσωματωθεί στην ομάδα στο τέλος του μήνα.













Πηγή: http://www.goalpost.gr

Διαβάστε περισσότερα >>

Στο τουρνουά του Πρωτέα Βούλας ο Αθηναϊκός , Παναθηναϊκός και Τερψιθέα Γλυφάδας


Ο Πρωτέας Βούλας διοργανώνει τουρνουά στις 20-21 Σεπτεμβρίου που θα μετάσχουν  πέραν του διοργανωτή Αθηναϊκός , Παναθηναϊκός και Τερψιθέα Γλυφάδας

Το Πρόγραμμα του Τουρνουα

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
(Α)18:00 Παναθηναϊκός –  X-Level Αθηναϊκός
(Β)20:15 Πρωτέας Βούλας – Τερψιθέα

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
18:00  Ηττημένος (Α) – Ηττημένος (Β)
20:15 Νικητής (Α) – Νικητής (Β)











Διαβάστε περισσότερα >>