titloi

15/3/15

Έφτασε η ώρα του τελικού... Ελληνικό ή Αναγέννηση??? Σήμερα στις 5μ.μ. (ΝΕΡΙΤ Plus)

Η μεγάλη μέρα του 16ου FinalFourτου Κυπέλλου Γυναικών έφτασε… Σήμερα στις 5μ.μ. (ΝΕΡΙΤ Plus) η ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μ.Λιούγκας» την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με στόχο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο γυναικείο μπάσκετ. 
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους και είναι πανέτοιμες για τον τελικό.
Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα τους, Ελληνικό και Αναγέννηση ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα στο παρκέ και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου.
«Το έργο μας σε ένα τελικό θα είναι δύσκολο γιατί η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου είναι μια αθλητική ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ και που μέχρι το σαράντα έχει τον ίδιο ρυθμό και την ίδια διάθεση. Είναι πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι επί σαράντα λεπτά για να καταφέρουμε πάρουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια της προπονήτρια του Ελληνικού Ελένης Καπογιάννη λίγο μετά το τέλος της προπόνησης.
Από την πλευρά της η Ελένη Καφαντάρη σχολίασε: «Εμείς παίζουμε με την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτό το οποίο δεν θα έχουμε είναι το άγχος που υπήρχε σε μας στον αγώνα με την Τερψιθέα. Νομίζω ότι μας έχει φύγει το μεγάλο το άγχος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχουμε αύριο. Σίγουρα είμαστε πιο ήρεμοι και επειδή ζήσαμε την πρόκριση στον τελικό και θα έχουμε περισσότερη διάθεση».


Ο φετινός τελικός θα είναι και πάλι γυναικεία υπόθεση αφού στους πάγκους των δύο ομάδων θα υπάρχουν γυναίκες. «Δεν νομίζω ότι έχει καμιά διαφορά. Ο προπονητής είναι προπονητής είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα. Το μόνο που κάνει τη διαφορά είναι ότι είναι γυναίκες προπονήτριες, υπάρχουν περισσότερες γυναίκες στο χώρο και είναι καλό για το γυναικείο μπάσκετ», ήταν τοποθέτηση της Καπογιάννη, με την προπονήτρια της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου να συμπληρώνει. «Είναι πολύ ευχάριστο που είμαστε και δύο γυναίκες στους πάγκους των ομάδων».

Οι δύο προπονήτριες έζησαν έντονα τους ημιτελικούς. «Εγώ όταν τελειώνει ένα παιχνίδι είμαι ράκος. Χθες είχα μεγάλη κούραση και κοιμήθηκα αμέσως. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν χαρούμενη, πολύ ευχαριστημένη και με μεγάλη διάθεση. Μέχρι χθες όμως… Σήμερα είμαστε συγκεντρωμένες και προετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ καλή ομάδα» τόνισε η Ελένη Καφαντάρη που ήθελε πολύ η ομάδα της να πάρει την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.
Η Ελένη Καπογιάννη τέλος υποστήριξε. «Όταν αγωνίζεσαι σε ημιτελικό, όποιος και να είναι ο αντίπαλος, επειδή υπάρχει ο στόχος του τελικού, έχει ένα ιδιαίτερο βάρος. Είμαι ευχαριστημένη που καταφέραμε το πρώτο βήμα, να περάσουμε δηλαδή στον τελικό. Έδωσα συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, χαρήκαμε και κοιτάμε πλέον μόνο την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου».
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 2μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός του FinalFourόπου ο Πρωτέας Βούλας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Τερψιθέα Γλυφάδας.