titloi

28/4/15

Ά ΕΣΚΑ :Αγία....Μαγεία!!!! Δείτε τον αγώνα και τις δηλώσεις ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 63-56(video)










Ο προπονητής και πρωτομάστορας της φετινής ανόδου της Αγίας Παρασκευής Πέτρος Αναγνωστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα sportshero.gr/basket για την άνοδο της Σάντα στην Α2 και τόνισε :
 " Η ομάδα είχε από τη αρχή στόχο το πρωτάθλημα και τελικά τα κατάφερε αλλά έγινε υπέρβαση . Από κάποιες λεπτομέρειες είχαμε  χάσει από την Πεύκη δύο φορές στην κανονική σεζόν και γνωρίζαμε ότι για πάρουμε τον τίτλο δεν αρκούσε πλέον να προστατέψουμε την έδρα μας πράγμα εκ των ων ουκ άνευ .  Θέλαμε την νίκη στην Πεύκη και την κάναμε , κάναμε το μπρέϊκ και η ψυχολογία ήταν με το μέρος μας . Ζοριστήκαμε είναι η αλήθεια σήμερα αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο γυρίσαμε σε ζώνη , τα κορίτσια έβαλαν μεγάλα σουτ , έπαιξαν σπουδαίες άμυνες και τελικά πήραμε αυτό που επιζητούσαμε και είμαστε όλοι και όλες  ευτυχισμένοι  . Πέρυσι χάσαμε από μια ισοβαθμία την ευκαιρία να μπούμε στα μπαράζ και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και φέτος πήραμε εκείνο που θέλαμε όταν χτίσαμε την ομάδα . Χάσαμε το κύπελλο από δικά μας λάθη  αλλά στρέψαμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα και έπρεπε να δείξουμε πόσο το θέλαμε όπως και έγινε αφού τρεις σερί νίκη με την Πεύκη δεν είναι απλή υπόθεση . Μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Γιάννη Στρατάκο,  στην διοίκηση που μας παρείχε τα πάντα , μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια με την  διάθεση την πίστη  και το θέλω τους  . Τέλος μπράβο στον κόσμο που μας στήριξε απίστευτα. Τον  φέραμε ξανά  στο γήπεδο και  σε τοπικό πρωτάθλημα και αυτό είναι μεγάλο κέρδος όχι μόνο για την Αγ. Παρασκευή αλλά και για το γυναικείο μπάσκετ . Του χρόνου τώρα Α2 . Θα συζητήσουμε με την διοίκηση για το πως θα πορευτούμε και για τον σχεδιασμό." 

Αξίζει να σημειωθεί όχι ότι το γήπεδο ήταν κατάμεστο αλλά ότι  δεν άφηνε η αστυνομία να μπει άλλος κόσμος που δεν χωρούσε  για λόγους ασφαλείας . Το κλειστό στο Κοντόπευκο αποδείχθηκε πολύ μικρό για ένα τέτοιοι παιχνίδι .  (πηγή :sportshero.gr/basket )