titloi

12/5/15

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2015: Επιτυχημένο το τουρνουά της Α.Ε Δικαίου(pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, το διεθνές τουρνουά φιλίας που διεξήχθη από την Α.Ε. Δικαίου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα ανταπέδωσε την άριστη φιλοξενία που έτυχε  πέρυσι  στη Ντάτσα της Τουρκίας και φιλοξένησε την τουρκική ομάδα και την ομάδα απ’ το Μαρμαρίς.  
Επίσης προσκεκλημένοι του συλλόγου ήταν ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος από τη Ρόδο και η Ε.Α.ΚΑ. από την Κάλυμνο, ενώ στο τουρνουά συμμετείχε ο Ιπποκράτης Κω και ο Ηρακλής 2000. 
Απ’ την Πρωτομαγιά έως και τις 3 Μαΐου ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κω είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις κορασίδες , με τις ομάδες της Τουρκίας να δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι απ’ την οργάνωση αλλά και απ’ την φιλοξενία της Α.Ε Δικαίου.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το site της Α.Ε Δικαίου (www.ae-dikaioubc.gr) 
Οπως στο τουρνουά της Ντάτσα τον περασμένο Σεπτέμβρη, έτσι και στο δικό μας, τα κορίτσια όλων των ομάδων έδειξαν πως ο αθλητισμός ενώνει και έγιναν το λαμπρό παράδειγμα για την φιλία των λαών των 2 χωρών (Ελλάδας και Τουρκίας).
Το "τρέξιμο" των μελών του Δ.Σ. και του προπονητή της ομάδα μας Δημήτρη Τζομάκα, των στελεχών του ΔΟΠΑΒΣ (ιδιαιτέρως του διευθυντή Βασίλη Κεφάλα και της Μαριέτας Γιαλλίζη) και του τοπικού συμβουλίου Πυλίου, ήταν...ασταμάτητο ώστε να μην λείψει τίποτα, ιδιαίτερα στις φιλοξενούμενες ομάδες (Μαρμαρίς και Ντάτσα από την Τουρκία, ΓΑΣ Ιαλυσος και Ε.Α.ΚΑ). Ετσι, τα πάντα κύλησαν ομαλά και όλοι συμφώνησαν πως τα συγκεκριμένα τουρνουά πρέπει να συνεχιστούν, με το Μαρμαρίς ή την Κάλυμνο να είναι "ζεστοί" ώστε να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο, ίσως και το επόμενο φθινόπωρο.






Στην τελετή λήξης οι ομάδες αντάλλαξαν δώρα και αναμνηστικά, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Μουζουράκης Θεόφιλος (πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ),Σταματάκης Αθανάσιος (υπεύθυνος τμήματος Αθλητισμού), Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος (πρόεδρος τοπικού Συμβουλίου Πυλίου), Καραθωμάς Δαυίδ (πρόεδρος Α.Ε.Δικαίου), Sami Bircan (υπεύθυνος Αθλητισμού της Ντάτσα), με την πολύτιμη βοήθεια της Μπεϊτζέ Σελλαβτζή στον ρόλο της μεταφράστριας (συνεργάτιδας του φίλου Γιώργου Χατζηκαλημέρη από τον ΓΑΣ Ιαλυσος).
Οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στην κα Παναγιωτοπούλου Ειρήνη (ΕΕΣ, Ελλην.Διασώστες), στα μέλη του συνδέσμου κριτών Δωδεκανήσου (Φραγκάκη, Πατμίου, Χρύση, Αντωνόπουλος), στους διαιτητές (Διονυσία Πλατέλλα, Αρη Φάκαρο, Γιώργο Μητσού) για την συμβολή τους αφιλοκερδώς στην διεξαγωγή του τουρνουά. Οπως φυσικά και στον ΔΟΠΑΒΣ, για την φιλοξενία, διατροφή και μετακίνηση των ομάδων.
Ολη η ουσία και το νόημα του 3ημερου τουρνουά, μπορεί να συμπτυχθεί στην δήλωση του προπονητή της ομάδας της Ντάτσα, Murat Karsli : "Μακάρι τα χρήματα που δίνονται για όπλα, να δίνονται πλέον για κατασκευή κλειστών γυμναστηρίων" !!!!
Από το στόμα σου και στου Θεού (σε όποιον και αν πιστεύει κανείς) τ'αυτί, φίλε Murat !!!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/05/2015
ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ – Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ 51-31
ΕΑΚΑ – ΜΑΡΜΑΡΙΣ 17-49
ΝΤΑΤΣΑ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 21-36
ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 – ΜΑΡΜΑΡΙΣ 37-58
ΝΤΑΤΣΑ – ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 34-45

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/05/2015
ΜΑΡΜΑΡΙΣ –ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 44-29
ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ – ΝΤΑΤΣΑ 43-51
ΜΑΡΜΑΡΙΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 39-29
ΝΤΑΤΣΑ - ΕΑΚΑ 28-44

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/05/2015
ΕΑΚΑ –ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ 21-43
ΜΑΡΜΑΡΙΣ – ΑΕ ΔΙΚΑΙΟΥ 63-35
ΝΤΑΤΣΑ –ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 35-43

Ο Δημήτρης Τζομάκας  είχε στην διάθεσή του τις παρακάτω αθλήτριες : Θωμαδάκη Καλλιόπη, Ρούφα Αννα, Χριστοφή Σεβαστιάνα, Κοντού Βασιλική, Δρόσου Ελβύρα, Θεοδωρίδου Κυριακή, Τσαμπουνιάρη Νικολέτα, Δρόσου Μαριάννα, Φραζή Φιλοθέη, Φλάσκου Νικολέτα, Χατζηδαυίδ Ανθή, Ηλιου Αναστασία, Παπασεβαστού Κωνσταντίνα, Κουκουλα Κατερίνα


πηγή: http://www.ae-dikaioubc.gr/