titloi

30/6/15

ΟΑΧανίων :Θεοδωράκης : "Μας στοίχισε πολύ το 2008 αλλά ορθοποδήσαμε και τα Χανιά είναι ξανά σε Εθνική κατηγορία ..."

Τα Χανιά πανηγύρισαν την άνοδο στην Α2 Νότου και επανέρχονται σε Εθνική κατηγορία μετά από επτά χρόνια όταν είχαν πάρει το εισιτήριο στην Α1 αλλά αγωνίστηκαν μόλις σε δύο επίσημα ματς και μετά αποχώρησαν. « Αυτό το συμβάν μας σημάδεψε , μας πίκρανε πολύ και μας πείσμωσε αλλά ορθοποδήσαμε και να το πρώτο θετικό μήνυμα  …» λέει ο προπονητής του ΟΑΧ    Λευτέρης Θεοδωράκης .


 Και συνεχίζει : « Η ομάδα με την τεράστια συνδρομή της Φρόσως Δημητρουλάκη βγάζει πάντα εξαιρετικές και ταλαντούχες αθλήτριες και αξίζει να βρίσκεται σε Εθνική Κατηγορία . Για αυτό και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με την άνοδο αφού τόσο εμείς όσο και οι παράγοντες αλλά και τα κορίτσια μας διψούσαν για την διάκριση . Και την κατάφεραν σχετικά άνετα αφού το πρωτάθλημα της Κρήτης ήταν ελάχιστα ανταγωνιστικό και παρότι πολλά κορίτσια μας έδιναν εξετάσεις και άλλες δούλευαν τα καταφέραμε . Στο ειδικό πρωτάθλημα στην Αθήνα αποδείξαμε ότι όντως  είμασταν το φαβορί . Ήταν κάτι που επιθυμούσαμε πολύ υπήρχε καλό κλίμα ομόνοια και σωστή στόχευση . Χρειαζόμαστε ένα επιπλέον κίνητρο για τα κορίτσια μας , για να έχουν εικόνες από καλύτερο επίπεδο . Νομίζω η Α2 την νέα σεζόν θα μας βοηθήσει και θα επιδιώξουμε να ενισχυθούμε όσο γίνεται. Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και να ευχαριστήσω την διοίκηση για την στήριξη που παρείχε στην ομάδα όλη την χρονιά .."

Η αρχηγός της ομάδας των Χανίων Κική  Βαρυπατάκη τόνισε :  « Είμαστε όλες ευτυχισμένες που ανεβήκαμε στην Α2 και νομίζω το αξίζαμε . Για την πόλη  και το νησί  είναι μια σημαντική επιτυχία και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων . Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια στους προπονητές και την  διοίκηση.»

πηγή : http://www.sportshero.gr/basket