titloi

28/7/15

Α2 Βορρά Αναγέννηση Ν.Ρυσίου: Ανανέωσαν Μούρτου και Βασιλειάδου - αποκτήθηκαν Πετρίδου- Καζαντζή- Νάστου

Ανανέωσε η Μούρτου στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου-«Καθήκον μου να μείνω»


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φορά την φανέλα της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου η Αννα Μούρτου καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου. Η αρχηγός θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα στην Α’2 κατηγορία με νεανικό κυρίως ρόστερ.
Η Άννα Μούρτου δήλωσε: Για μια ακόμα χρονιά σε ένα γνώριμο περιβάλλον καθώς θα είναι η έκτη χρονιά στην Αναγέννηση και ομολογώ πως δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτήν την απόφαση. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ειδικά τον κ. Ασημόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Με την Αναγέννηση ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια με σκληρή δουλειά κάναμε μια καταπληκτική πορεία, φτάνοντας στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος.
Δυστυχώς όμως για οικονομικούς λόγους η ομάδα του χρόνου θα αγωνίζεται στην Α΄2 κατηγορία και προσωπικά νιώθω την υποχρέωση και το καθήκον να μείνω και να βοηθήσω απο την πλευρά μου τη νέα αυτή προσπάθεια.
Η ομάδα που έχει δημιουργηθεί είναι αρκετά νεανική, η φιλοσοφία μας είναι να προωθηθούν και αρκετά αξιόλογα κορίτσια απο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και με 3-4 έμπειρες παίκτριες να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Αναγέννηση Ν. Ρυσίου: Ανανέωσε η Βασιλειάδου


Την φανέλα της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου θα φορά και την ερχόμενη σεζόν η Σοφία Βασιλειάδου. Η 24χρονη γκαρντ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’2 εθνικής κατηγορίας.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου η Πετρίδου




Η διοίκηση της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου ανακοινώνει την απόκτηση της Ευαγγελίας Πετρίδου. Η 19χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 (1,76) και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και του Παναθλητικού.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου η Καζαντζή



Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε η Αναγέννηση Ν.Ρυσίου αποκτώντας την Σπυριδούλα Καζαντζή. Η 20χρονη πλει μεικερ την περσινή σεζόν φορούσε την φανέλα της ΑΕ Πυλαίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ηρακλή, Απόλλων Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου η Νάστου




Η Αναγέννηση Ν. Ρυσίου ανακοινώνει την απόκτηση της Ευαγγελίας Νάστου. Η 20χρονη αθλήτρια (1,79, γκαρντ) μέλος της Εθνικής ομάδας νέων γυναικών που κέρδισε στην άνοδο στην Α’ κατηγορία του Ευρωπαικού πρωταθλήματος θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’2 κατηγορίας.