titloi

17/7/15

Γερεουδάκης : «Έχουμε πολλές απουσίες αλλά είμαι αισιόδοξος»

Ο ομοσπονδιακός  προπονητής της Εθνικής νεανίδων Γιάννης Γερεουδάκης μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα  sportshero.gr για την προετοιμασία των διεθνών ενόψη του Πανευρωπαϊκού  του Βουκουρεστίου που ξεκινά στις 20 Ιουλίου.


«Γενικά είμαι ικανοποιημένος αλλά έχουμε πολλές απουσίες που θα πρέπει να καλύψουμε και τα κορίτσια προσπαθούν ιδιαίτερα. Χωρίς Φασούλα , Μαντά , Πολύζου , Καρλάφτη Κιλαζίδου αλλά και την ελληνοαμερικάνα Σταυρόπουλος είναι αλήθεια πως το ρόστερ μας αποδυναμώθηκε αρκετά . Πάντως στηρίζουμε πολλά στα παιδιά (αρκετές 98άρες δηλαδή ένα χρόνο μικρότερες και λίγες 97άρες ) γιατί είναι αποφασισμένες όλες να τα δώσουν όλα και θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α΄. 

 Επίσης πέραν των φιλικών με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ όπου νικήσαμε σε ένα και χάσαμε τα άλλα δύο δεν θα δώσουμε άλλα φιλικά με ομάδες νεανίδων και ένα προγραμματισμένο ταξίδι στην Βουλγαρία δυστυχώς ματαιώθηκε . Θα δώσουμε και άλλα φιλικά αλλά με ομάδες παίδων (Παναθηναϊκό Δούκα) ενώ σε λίγες μέρες ξεκινά προετοιμασία με τον Τάκη Μπακογιώργο και η Εθνική κορασίδων και θα μας βοηθήσει με κάποια φιλικά σαν πρόβα τζενεράλε πριν φύγουμε για Ρουμανία . 

Σήμερα ξανά μπαίνουμε στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ  και αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με ένα διάστρεμμα της Τσουκαλά που ελπίζω να ξεπεράσει . Πληροφορίες δεν έχουμε ακόμη για τις αντιπάλους μας στον όμιλο που θα είναι στην πρεμιέρα η Δανία και θα ακολουθήσουν μετά το ρεπό η διοργανώτρια Ρουμανία η Ισλανδία και το Λουξεμβούργο και θα επιδιώξουμε να μπούμε στις πρώτες δύο θέσεις και να προκριθούμε στα προημιτελικά .»
Η λογική λέει ότι η ομάδα μας αν παραταχθεί όπως πρέπει θα καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα και από εκεί και πέρα να προσπαθήσει για το καλύτερο . Η Δανία ήταν πέρυσι 16η στην Β΄ κατηγορία που έγινε πάλι στην Ρουμανία και δη στο Βουκουρέστι.



Το πρόγραμμα της Εθνικής:
Αρένα ντε Μπάσκετ Βουκουρέστι
Πέμπτη 30.07
19.00 Λουξεμβούργο –Ρουμανία 21.15 Δανία –ΕΛΛΑΔΑ , ρεπό Ισλανδία
Παρασκευή 31.01
18.00 Ρουμανία –Δανία ,20.15  Ισλανδία-Λουξεμβούργο  ρεπό ΕΛΛΑΔΑ
Σάββατο 01.08
18.00 ΕΛΛΑΔΑ  –Ρουμανία , 20.15 Δανία- Ισλανδία  ρεπό Λουξεμβούργο
Κυριακή   02.08
15.45 Λουξεμβούργο  –Δανία  , 20.15 ΕΛΛΑΔΑ –Ισλανδία ρεπό Ρουμανία  
Δευτέρα 03.08
18.00 Ρουμανία-Ισλανδία , 20.15 ΕΛΛΑΔΑ –Λουξεμβούργο ρεπό Δανία
Τα άλλα τρία γκρουπ
Α΄γκρουπ: Αλβανία , Τουρκία , Ελβετία , Λευκορωσία Σουηδία
Γ΄γκρουπ : Κύπρος , Φινλανδία , Γερμανία , Ουκρανία,  Σλοβακία
Δ΄γκρουπ : Βοσνία/Ερζεγοβίνη , Βουλγαρία , Ισλανδία , Αγγλία, Λετονία 

πηγή: www.sportshero.gr