titloi

5/7/15

Ευρ.Νέων Γυναικών U20: Ελένη Καφαντάρη «Δεν απειληθήκαμε στο ματς»

Τη δεύτερη νίκη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Β' Κατηγορία) σημείωσε η Εθνική ομάδα, επικρατώντας της Μεγάλης Βρετανίας με την προπονήτρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Ελένη Καφαντάρη να τονίζει. 

«Είχαμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο, με ατυχείς επιλογές, αλλά με όπλο την άμυνά μας το διορθώσαμε στη συνέχεια και δεν απειληθήκαμε μέχρι το τέλος.  Γενικά οι διαφορές των ομάδων με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν είναι μεγάλες, και τα πράγματα είναι δύσκολα ιδίως όταν ο αντίπαλός σου ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη. Υπήρχε σοβαρότητα στην ομάδα και στην αντίδρασή της όταν χρειάστηκε. Κρατάμε τη νίκη και την καλή μας άμυνα, ενώ  πρέπει να συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι δώσαμε δύο ματς σε λιγότερο από 24 ώρες».
Σχετικά με τη συνολική παρουσία της Εθνικής Νέων Γυναικών μέχρι τώρα η Καφαντάρη είπε: «Έχουμε σημειώσει δύο νίκες σε τρία ματς. Η Βοσνία φαίνεται ότι είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν και διαθέτει μάλιστα παίκτρια που αγωνίζεται και στην Ευρωλίγκα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειάς μας και πιστεύω ότι με το αυριανό ρεπό και την ξεκούραση η ομάδα θα ρολάρει».