titloi

26/8/15

Α1 Πρωτέας Βούλας: Έναρξη προετοιμασίας γυναικών Πρωτέα Βούλας (vid-pics)

Το γυναικείο τμήμα του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ξεκίνησε την Δευτέρα (24/8), την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, όπου για μια ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί στην Α1.



Οι αθλήτριες του Πρωτέα, πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας (24/8) την πρώτη τους προπόνηση στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα ακολουθήσουν διπλές προπονήσεις  με στίβο, βάρη και γήπεδο.

Το παρόν στην πρώτη έδωσαν οι Αγγελική Νικολοπούλου (αρχηγός), Άννα Σπυριδοπούλου, Χριστίνα Κίτσιου, Ντάνι Σπηλιώτη, Λήδα Πολιτοπούλου, Ανθή Χατζηγιακουμή, Ειρήνη Μπότση, Μαρία Δανδουλάκη.

Την Δευτέρα (31/8) αναμένεται να ενσωματωθούν και οι δύο ξένες αθλήτριες της ομάδας Τζανίς Ράντολφ και Κέϊτι  Ρουτάν, ενώ θα μπουν σιγά, σιγά και οι Ευγενία, Κολλάτου, Μάντυ Αναστασοπούλου, Τζο Τσιχλάκη, Ιβάνα Ράτσα.

Το προπονητικό τιμ της ομάδας είναι ο προπονητής Γιάννης Κτιστάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Βησαρίων Κονιδάρης, ο γυμναστής Γιάννης Παπαγεωργίου, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και ο ιατρός Γιάννης Τσαπακίδης.



Δείτε φωτογραφίες στην σελίδα μας στο FACEBOOK



Δείτε δηλώσεις των Γιάννη Κτιστάκη, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθής Χατζηγιακουμή στην κάμερα του GWB που βρέθηκε στην πρώτη της ομάδας μας.