titloi

27/10/15

Α1 Ολυμπιακός Τάνια Χαλιβέρα: «MVP ήταν όλη η ομάδα»

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών βρήκε τον Ολυμπιακό να νικά στην έδρα του Παναθηναϊκού. Από τις κορυφαίες των "ερυθρολεύκων" ήταν η Τάνια Χαλιβέρα. Η διεθνής παίκτρια, αν και έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, χαρακτηρίζει MVP του αγώνα όλη την ομάδα. Παράλληλα, μιλάει για το πάθος και τη θέληση που έδειξαν η ίδια και οι συμπαίκτριές της στο παρκέ και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του νταμπλ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

-Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ποιο κατά τη γνώμη σου ήταν το κλειδί για αυτή σας την επιτυχία;
«Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα. Σε τέτοια παιχνίδια, τα οποία είναι ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες και σε μια τέτοια έδρα παίζουν πολλά ρόλο. Αλλά κυρίως η θέληση και το πάθος, το οποίο πιστεύω ότι εμείς βγάλαμε μέσα στο παρκέ σε μεγαλύτερο βαθμό από τον αντίπαλό μας. Ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, πιστεύαμε στη νίκη, δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας».
-Δεν ήταν λίγοι αυτοί που σε χαρακτήρισαν ως την MVP της αναμέτρησης. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
«Η ομάδα είναι η MVP…. Ποτέ μια παίκτρια δεν κερδίζει μόνη της έναν αγώνα και όλα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Η μία αθλήτρια συμπληρώνει την άλλη. Έτσι έγινε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου με βοήθησαν οι συμπαίκτριές μου να πετύχω αυτούς τους πόντους. Έτυχε σε αυτό το ματς να πάω εγώ καλά. Σε άλλες αναμετρήσεις θα διακριθούν άλλες. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα».
-Τι παραπάνω πιστεύεις ότι θα δώσει στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών η παρουσία του Ολυμπιακού;
«Δίνει σίγουρα μια άλλη δυναμική και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μόνο καλό θα κάνει στο γυναικείο μπάσκετ η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαίος σύλλογος με τεράστια ιστορία και είναι καλό που έχει πλέον και γυναικείο μπάσκετ. Όλοι θα βγουν κερδισμένοι από αυτό».
-Με το "καλημέρα" ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται ως φαβορί. Πόσο εύκολο είναι να πετύχετε τους στόχους σας;
«Τίποτα δεν είναι εύκολο, αν δεν προσπαθήσεις. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι πάντα οι τίτλοι και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και εμείς φέτος. Και το κίνητρό μας είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ στην πρώτη σεζόν της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα τα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε»