titloi

19/11/15

Εθνική Γυναικών: Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων υποδέχτηκε την αποστολή (video)

την πόλη της Χαλκίδας βρίσκεται η Εθνική Γυναικών ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ελβετία (17.00, Κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης») για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.


Την αποστολή λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι υποδέχτηκε ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης μαζί με συνεργάτες του, καλωσορίζοντας τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών
«Σας καλωσορίζω στην πόλη μας και σας εύχομαι μια ευχάριστη διαμονή. Είστε στο μεγαλύτερο Δήμο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε μια από τις πιο ιστορικές πόλεις. Σε μια από τιςς δέκα αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης και μεταξύ των τριάντα σε όλο τον κόσμο. Έχει πολλή μεγάλη ιστορία με φυσικές ομορφιές και ελπίζω κάποια στιγμή να τις απολαύσετε. Τι γήπεδο έχει εξαιρετικές προδιαγραφές και να ξέρετε ότι το Σάββατο όλος ο Δήμος και όλη η περιοχή θα είναι μαζί σας. Είμαστε κοντά σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Η παραμονή σας στην πόλη μας δίνει τεράστια ευχαρίστηση. Καλή επιτυχία σε κάθε σας προσπάθεια» ήταν τα λόγια του κυρίου Παγώνη.
Στη συνέχεια, στο χώρο του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε μια μικρή τελετή υποδοχής, όπου στελέχη του Δήμου Χαλκιδέων προσφέραν από μια ανθοδέσμη σε κάθε αθλήτρια της Εθνικής Γυναικών.