titloi

26/11/15

Δηλώσεις Μάλτση - Κεραμιδά Δείτε σε video τα τάιμ άουτ, τα τελευταία λεπτά και τα... αυτόγραφα..

Η εθνική γυναικών πέτυχε το στόχο της, σημείωσε μια ακόμη νίκη στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και όλοι ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμφάνιση.


Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς ανέφερε: «Ήταν πολλή σημαντική αυτή η νίκη. Παίξαμε ουσιαστικά για τη δεύτερη θέση απέναντι στη Βουλγαρία πετυχαίνοντας και νίκη εκτός έδρας. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον είμαστε δεύτεροι. Έχουμε βέβαια τώρα τη Ρωσία στο γήπεδό μας και μετά την Ελβετία εκτός. Ο στόχος αυτών των δύο αγώνων επιτεύχθηκε και με το παραπάνω, καθώς κάναμε δύο νίκες, μία εντός και μία εκτός έδρας και με μεγάλες διαφορές. Κάθε πόντος διαφοράς μπορεί να μετρήσει στο τέλος για την πρόκριση. Όσον αφορά στο σημερινό ματς πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε αποφασίσει να παίξουμε μια συγκεκριμένη άμυνα αλλαγών, τη δουλέψαμε βέβαια μόνο δύο μέρες, αλλά τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν και έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό. Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτες για μεγάλο διάστημα και παλεύαμε κάθε πόντο μέχρι το τέλος. Είμαι ευχαριστημένος και από την εμφάνιση και από το αποτέλεσμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κάθε αγώνας είναι μοναδικός».
Aπό την πλευρά της η Εβίνα Μάλτση σχολίασε: «Κερδίσαμε αρκετά εύκολα και δεν το περιμέναμε.  Είχαμε μεγαλύτερη ανησυχία για τη Βουλγαρία. Ήμασταν όμως πολύ συγκεντρωμένες, ξεκινήσαμε από την άμυνα που είναι το δυνατό μας σημείο και  δεν αφήσαμε τη Βουλγαρία να αντιδράσει. Όσο περνούσε το ματς με μας να παίζουμε πολύ καλά, το πιστέψαμε και βγάλαμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ. Δεν έδειξαν κάτι περισσότερο οι Βουλγάρες και εμείς ήμασταν πάρα πολύ καλές».