titloi

19/2/16

Εθνική Γυναικών: Αύριο με Ρωσία

Το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 δίνει αύριο (5μ.μ., ΕΡΤ2) η Εθνική Γυναικών. Αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο «Τ.Καμπούρης» της Χαλκίδας την ιδιαίτερα ισχυρή Ρωσία και ενδεχόμενη επιτυχία θα φέρει την Ελλάδα αγκαλιά με την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.


Η Εθνική είναι πανέτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα να ολοκληρώνει ουσιαστικά σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία της. Οι διεθνείς αθλήτριες ξέρουν ότι έχουν ένα δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένες να δώσουν τα πάντα μέσα στο παρκέ προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. «Κάναμε όσο μπορούσαμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Επισημάναμε τα δυνατά σημεία της αντιπάλου που είναι το παιχνίδι μέσα στο καλάθι και η εμπειρία που έχουν οι παίκτριές της. Εμείς με τη σειρά μας θα αντιπαραθέσουμε δύναμή, πάθος, ταχύτητα και συγκεκριμένη τακτική για τις ψηλές της Ρωσίας», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς.   
Το μεσημέρι έφτασε στη Χαλκίδα και η αποστολή της Ρωσίας και το απόγευμα προπονήθηκε στο κλειστό «Τ.Καμπούρης».
Όσοι ενδιαφέρονται, εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία θα πωλούνται από το πρωί στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου «Τ.Καμπούρης» στη Χαλκίδα.
Στο άλλο παιχνίδι του F’ Ομίλου η Βουλγαρία (6μ.μ.) υποδέχεται την Ελβετία.
Βαθμολογία (2 αγώνες):
1.Ελλάδα (2-0)    4
2.Ρωσία (2-0)      4
3.Βουλγαρία (0-2)        2
4.Ελβετία (0-2)   2