titloi

14/3/16

Σ.Σπανίδου: «Έτοιμες πνευματικά και αγωνιστικά»

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει στη Λευκάδα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο καιρό δουλεύει πολύ για τη συγκεκριμένη διοργάνωση ώστε, όπως υποστηρίζει η Σταυρούλα Σπανίδου, να είναι έτοιμη πνευματικά και αγωνιστικά. Η αρχηγός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ τόνισε ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου και εύχεται να επικρατήσει το φίλαθλο πνεύμα.


Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πρόκληση του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου;
«Είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα μας συμμετέχει σε Φάιναλ Φορ Κυπέλλου και αρκετές αθλήτριες έχουν εμπειρία από τέτοια διοργάνωση. Εμείς δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό για να είμαστε έτοιμες αγωνιστικά και πνευματικά για τα παιχνίδια που θα γίνουν στη Λευκάδα αρχής γενομένης από τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό».
Τι πιστεύεις ότι μετράει σε αναμετρήσεις νοκ άουτ;
«Σίγουρα μετράει η ποιότητα που έχει μια ομάδα. Σημαντικά, βέβαια, στοιχεία σε παιχνίδια νοκ άουτ είναι η συγκέντρωση, η αποφασιστικότητα και σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση θα βρεθεί μια ομάδα τη μέρα του αγώνα».
Υπάρχουν σε τέτοιες διοργανώσεις φαβορί;
«Το παρελθόν μας έχει δείξει ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Διαφορά δυναμικότητας μπορεί να υπάρχει μεταξύ των ομάδων, αλλά είναι ένας θεσμός που κρύβει εκπλήξεις».
Τι μήνυμα έχεις να δώσεις στους φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Λευκάδας;
«Σαφέστατα και θέλουμε το γήπεδο να είναι κατάμεστο. Να έρθει ο κόσμος και να βοηθήσει και τις τέσσερις ομάδες μέσα σε μια αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα στην οποία θα επικρατεί το φίλαθλο πνεύμα. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε και να απολαύσουν όμορφο θέαμα...Όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε να προβληθεί το γυναικείο μπάσκετ ακόμα περισσότερο...».